Yasaklı sitelere nasıl girerim?

Başlatan Sacreneous, 01 Haziran 2013 - 17:15:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sacreneous

Bir an önce halletmemiz gerekiyor, araştırmaya bile vakit bulamadım, burada olanlar, acil yardıma ihtiyacımız var, sosyal medya sansürü nedeniyle internet ulaşımımız rezalet durumda, bir an önce aşmamız gerekiyor fakat linux için pek bir bilgimiz yok bu konuda.

matrax_41

avasl

akifguzen

DNS ayarları iş görmüyor mu? Ayrıca hangi yasak siteler? Mahkeme kararı ile mi yadaklananlar? Yoksa firmanızda server tarafından yasaklanan siteler mi?
Ben beni bilirim de sen seni bilirmisin? Ben beni bilmesem de sen seni bil..!
Kan Grubu: B Rh+

D@bbe

+
freecloudvpn.com var onuda unutma...

poʍǝɹǝd bʎ ɔɐspǝɹ˙˙˙

pic

Arkadaşa katılıyorum Tor kullana bilirsin. Ben örneğin tor kullanıyorum Firefox torla çalışıyor ben çoğunlukla Chromium kullanıyorum açılmayan birşey denk gelince firefox tıkladınmı açılı veriyor. Programlar için tüm sistemi torla çalıştırada biliyorum. malum saçma nedenlerle engellenen bloglar var örneğin bilim sanat teknoloji alanında fakat mahkeme engelliyor biri açtığı blog da saçmalıyor binlerce blog sitesine türkiyeden giriş kapanıyor. Tor arama motorlarında sorun yaratır zira robot saldırı olarak görüp arama engeli bıraka biliyorlar buda sorun değil zira tek arama motoruda google değil. çoğu rahat kullanılıyor. Yavaşlık az biraz vardır ama öyle yerlerde sürünmüyor siteleri rahatlıkla geze biliyorum.

warriorwolf

Opera'yı da kullanabilirsin.turbo mod açık olarak.
Hani koşmak sağlıklıydı? 15 dk koştum ve sonuç
çarpıntı, nefes darlığı, göğüste sıkışma. Otururken hiç
biri yoktu.

Linux Monster

Firefox için anonymox eklentisi var.Onada bakabilirsin.
if it aint broke dont fix it !

siberoloji

1 haziranda acil olarak açılan ve 26 ekimde hala açık olan bir konu.
@Sacreneous son durum nedir?
Girebildiniz mi yasaklı sitelere?