Ubuntu Android telefonumu MTP ile desteklemiyor.

Başlatan DechroS, 26 Mayıs 2013 - 14:05:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DechroS

Ubuntu telefonumu sorunsuz bir şekilde tanıyor. Hem hafıza kartımı hem telefon hafızammı görüyor.

Sol launcherda simgeler de çıkıyor. Fakat dosyalara bakmak istediğimde hiçbirini açmıyor. Ancak kendi bilgisayarıma kopyalarsam açmama izin veriyor.

Ayrıca bir de şu hatayı veriyor, "unable to mount mtp device"

empax

Telefondan "USB Hata ayıklama modu" seçeneğini aktifleştirip denediniz mi?

بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

DechroS

öneriniz için teşekkürler ama zaten aktif durumda. hatta hiç kapanmıyor. kapatınca usb kablosunu taktığım anda otomatik açılıyor.

sem

".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

DechroS

Bakmıştım ama malesef çalışmıyor.

mtp-detect | grep idProduct

komutundan sonra telefonu tanımıyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Mayıs 2013 - 11:22:36

ayruca gksu komutu için şifre istiyor. superuser şifremi girdiğimde şifre yanlış diyor. 3-4 defa böyle oldu. bu ne pehriz bu ne lahana turşusu.

heartsmagic

gksu Ubuntu için mi? Eğer öyleyse olmaması lazım, oluyorsa bir terslik var demektir. sudo veya gksu/gksudo "superuser" parolanı değil kendi kullanıcının parolasını ister. O kullanıcı "sudo" grubna dahildir ve işler normal parolayla yürür.

Bu telefon bağlama olayı ne yazık ki sıkıntılı. İki kardeş sistem arasında bu sorunun olması daha büyük bir sıkıntı. Kendi adıma şimdilik kabloyu bir kenara koydum Airdroid ile yola devam ediyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

if