[Çözüldü] Mavi Klasör

Başlatan shell32, 26 Mayıs 2013 - 07:32:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shell32

Merhabalar benim bir sorunum vardı. Kaç gündür uğraşıyorum indirmediğim icon kalmadı fakat bir türlü klasörlerin rengini mavi yapamadım. Sarı oldu yeşil oldu mavi olmadı. İndirdiğim icon'da klasörler mavi gözüküyor fakat bilgisayara uygulayınca klasör renklerinde bir değişiklik olmuyor. Diğer ikonlarda oluyor fakat sadece klasör renklerinde olmuyor  yardımcı olursanız sevinirim . İyi günler

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Mayıs 2013 - 07:55:44

Mavi klasör içeren bir adet ikon paketi buldum fakat bir eksiklik var. Üst taraftaki paneldeki ikonlar değişmiyor. Hatta ayarlar ikonu yok görünüyor. Buna bir çözüm bulabilir miyiz ?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Mayıs 2013 - 09:05:00

Son gelişmelerden sonra bildirmek istedim tekrar. Sadece pil simgesinde sorun yaşıyorum bazı temalarda wireless ve en köşedeki simgede çıkmıyor. Ama pil simgesi hiç bir ikon temasında değişmiyor.

decent

guopx

Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

Mezalim

Bunu Tweak Tool ile de yapabilirsiniz.

shell32

Tam olarak şöyle bir derdim var

https://www.dropbox.com/s/3i3zjft6504j4ef/Ekran%20g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%202013-05-26%2017%3A04%3A15.png

Resimde gördüğünüz gibi üst sağ taraftaki simgeler temanın kendi simgeleri değil. Ayrıca bilgisayarı kapamak için kullandığımız menünün simgesi olmuyor. Bu bazı temalarda oluyor bazılarında olmuyor.

if

Kullandığınız simge teması sistemin herhangi bir parçası için hazırlanmış simge sunmuyorsa Gnome'un sunduğu öntanımlı simgeler kullanılır.

shell32

teşekkürler sorun çözüldü.