Ubuntu 13.04 Flash sorunu

Başlatan Mirliva, 01 Mayıs 2013 - 08:34:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mirliva

Merhaba ,

Ubuntu 13.04 kurulu sürekli flash çöküyor ve dns ayarlarını sistem kabul etmiyor sebebi hikmeti nedir 12.04 dede aynı sorunları yaşıyordum.

iyi çalışmalar.

Not: Tüm browserlerde aynı sorun olmakta.

meda

Chrome ile denedin mi ? Diğerlerinden farkı kendi içinde flash player var.Yani sisteme yüklemiş olduğunu değilde kendisindeki flash player kullanıyor.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

Mirliva

Denedim youtubedede bazen açmıyor bazende defalarca yenile diyorum ozaman açıyor.Bir türlü çözmedim.

meda

Yazılım yöneticisinden flash player kaldır tekrar yükle.Bilgisayarı yeniden başlat gelişme kaydedemezsen.Flash player yazılım yöneticisinden kaldırıp Firefox'a elle kurmayı dene.http://askubuntu.com/questions/11/how-do-i-install-adobe-flash-player burada yazılım yöneticisiyle ve elle kurulum anlatılmış.Ayrıca anlatım 13.04 sürüm içinde geçerli.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

Mirliva

malesef olmadı. 12 sürümüne nasıl geçebilirim?

KemalALKIN

Normalde Flash bende sadece Google Chrome tarayıcısında çöküyor oda Chrome içinde gömülü olduğu için :D. Şu an Opera + Turbo özelliği ile çok güzel gidiyoruz :).
www.tckemal.ist

burk

@Mirliva DNS olayına ayrıca bakmak lazım.

12 serisine ancak sistem kurulumu ile dönebilirsiniz. Flash konusunda ise öncelikle kısıtlı ilaveleri kurmuş muydunuz?