13.04 yazılım merkezi uygulamalar sorunu

Başlatan yasonal71, 01 Nisan 2013 - 01:58:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasonal71

Merhabalar 13.04 yükledim ama yazılım merkezinde sol taraftaki donatılar oyunlar ses video vs seçeneklerden birine tıklıyorum ama hiçbir uygulama çıkmıyor ekran boş görünüyor..Neden şimdiden teşekkürler..

UBUNTUNA

yasonal71

Malesef olmadı.Teşekkür ederim ilginize..12.10 yüklerim bende. ubuntuya devam =)

UBUNTUNA

İlginç bir sorun. Beta sürümün azizliği olsa gerek. Kararlı sürümle devam etmek yerinde karar.

yasonal71

Tekrar teşekkür ederim zamanınızı ayırdınız..Kolay gelsin..:)

omerrr

heartsmagic

Alfa/Beta/RC sürümler ya yenilikleri görmek içindir ya da hata bildirimi yapmak için. Bu nedenle sorunla karşılaştığınızda ikincisini yapamıyorsanız beklemek çoğu zaman iş görür. Zira bir süre sonra sorunlar düzeltilmiş olur. Şimdi, 13.04 üzerinde bu sorunu yaşayan kullanıcılar yazılım merkezini uçbirimden açıp o boş görünen bölümlere tıklayabilirler mi? Bakalım uçbirimde bir hata görünüyor mu:

software-center
veya iş görmüyorsa
gksudo software-center
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

serkanburda

Çıktılar şu şekilde:

software-center
2013-04-01 15:25:40,813 - softwarecenter.ui.gtk3.app - INFO - setting up proxy 'None'
2013-04-01 15:25:47,031 - softwarecenter.region - WARNING - failed to use geoclue: 'org.freedesktop.Geoclue.Error.notAvailable: Geoclue master client has no usable Address providers'
2013-04-01 15:25:48,580 - softwarecenter.backend.reviews - WARNING - Could not get usefulness from server, no username in config file
2013-04-01 15:25:48,673 - softwarecenter.plugin - INFO - activating plugin '<module 'webapps_activation' from '/usr/share/software-center/softwarecenter/plugins/webapps_activation.pyc'>'
2013-04-01 15:25:48,760 - softwarecenter.fixme - WARNING - logs to the root logger: '('/usr/lib/python2.7/dist-packages/gi/importer.py', 51, 'find_module')'
2013-04-01 15:25:48,760 - root - ERROR - Could not find any typelib for LaunchpadIntegration
2013-04-01 15:25:49,256 - softwarecenter.db.pkginfo_impl.aptcache - INFO - aptcache.open()
2013-04-01 15:26:11,514 - softwarecenter.db.utils - INFO - software-center-agent finished with status 0

heartsmagic

Şunu sorayım, uygulama açıldı, sorun yapacak yere kadar gelindi, bu aşamadan sonra yandaki bölümlere tıklandığında komut satırı yeni bir şey üretiyor mu? Yoksa bu gördüğümüz çıktılar uygulama açıldığı anda hemen basılıyor mu?

yasonal71

Yazılım merkezine giriyorum.soldaki bölümlerden 1-2tanesi düzgün çıkıyor mesela bilim ve mühendislik'e giriyorum normal sorun yok.ama donatılar olsun grafik olsun internet olsun tıklayınca bom boş görünüyor..

serkanburda

@heartsmagic;
Uygulama açıldığı anda basılıyor ve komut satırı kategoriler arasında gezinirken yeni bir şey üretmiyor.

heartsmagic

Açılmış hata kaydı göremedim, ben görememiş de olabilirim. Bir süre bekleyelim eğer sorun düzeltilmezse hata bildirimi yapmaya çalışırız.