Lubuntu tabla sorunu

Başlatan husky, 14 Mart 2013 - 19:55:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

husky

Herhangi bir uygulama deluge veya shutter örnek olarak açıyorum. Bütün tablayı kaplıyor .Nasıl çözebilirim?Ayrıca masaüstüne saat , takvim gibi uygulamaları yerleştirmek istiyorum .Sağ üst köşede duvar saati gözüksün , altında takvim olsun gibi...Hangi programları hangi kodlarla  kurmam lazım?Şimdiden teşekkürler.

heartsmagic

Bütün tablayı kaplıyor dediğin resimde en altta göründüğü şekilde tekrar edip duruyor mu kendini? Özel bir tema kullanıyor musun?
Diğer sorun için forumdaki Conky konusuna bakmalısın.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

husky

Alıntı yapılan: heartsmagic - 14 Mart 2013 - 20:01:28
Bütün tablayı kaplıyor dediğin resimde en altta göründüğü şekilde tekrar edip duruyor mu kendini? Özel bir tema kullanıyor musun?
Diğer sorun için forumdaki Conky konusuna bakmalısın.
Öncelikle ilginiz ve hızlı geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim.Evet en altta görüldüğü gibi kendini tekrar ediyor ve 1 tanesini kapattığım zamanda diğerleri de kapanıyor.Özel bir tema kullanmıyorum , her şey formattan sonraki ilk halinde duruyor. Eski kasa bilgisayarıma yükledim ve gerçekten düşük ram kullanması nedeniyle de çok memnun kaldım .Conky konusunu hemen inceliyorum.

Arkadaşlar bilen birisi yok mu? Altı tamamen kaplıyordu bu duruma getirebildim ? Herhangi bir uygulama açınca normal olan şekilde tek 1 pencere açamıyor mu lubuntuda :D

Buyrun resmi :

heartsmagic

Benzer sorun sanırım:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1956142

Gerçi kullanıcı orada geçici çözüm oldu demiş ancak paneldeki o sistem tepsisi bölümünü kaldırabiliyorsan kaldırıp sonra tekrar ekle. Eğer sorun çözülürse oturumu kapatıp tekrar giriş yaparsın. Yeniden oluşmazsa sorunun çözülmüş olur, yeniden oluşursa bir daha bakmaya çalışırız.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

husky

Alıntı yapılan: heartsmagic - 15 Mart 2013 - 00:51:14
Benzer sorun sanırım:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1956142

Gerçi kullanıcı orada geçici çözüm oldu demiş ancak paneldeki o sistem tepsisi bölümünü kaldırabiliyorsan kaldırıp sonra tekrar ekle. Eğer sorun çözülürse oturumu kapatıp tekrar giriş yaparsın. Yeniden oluşmazsa sorunun çözülmüş olur, yeniden oluşursa bir daha bakmaya çalışırız.

Mesajınızı görmeden önce dayanamayıp format atmıştım.Şu an için herhangi bir sorun yok ama ilginiz için tekrardan teşekkür ederim.

burk

Yeni sistem kurulumu yapıldığı için konuyu kapatıyorum.