[Çözüldü] Ubuntu one hesabıma giriş yapamıyorum

Başlatan newbie123, 03 Mart 2013 - 21:33:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

newbie123

Sorry, something just went wrong in Ubuntu Single Sign On.

We've recorded what happened, and we'll fix it as soon as possible. Apologies for the inconvenience.

Ubuntu One sitesinden kaynaklı bir sorun yaşandığından hesabıma erişemiyormuşum ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. :)

Alıntı Yapİyi akşamlar sorunum konu başlığından anlaşıldığı üzere ubuntu one hesabıma giriş yapamam. Her ihtimale karşı parola sıfırlamayı ve resetlemeye çalıştım lakin tanımlı eposta adresime onay kodu erişmiyor.Onaylatabilmem için hangi yolları izlemem gerekir.

newbie123

Cevabınız için teşekkür ediyorum.

Sorunum uygulama kaynaklı değilde hesabımı etkinleştirememe sorunu gibi gözüküyor.Ubuntu one sitesinden kullanıcı girişi yapamıyorum.Parola resetleme işlemlerinden sonra mailime gelen onay kodunu girmemi istedi.Spam gelen klasörlerindede onay kodlu bir mail yok.Aktif edebilmem için ne tür işlemler yapmalıyım.

if

E-posta adresinizi doğru yazdıysanız size ulaşmalı onaylama kodunu içeren e-posta. Ulaşmıyorsa biraz bekleyiniz.

newbie123

İlk kayıtlanma sırasında tarafıma mail geldi.Fakat onay kodu üç gündür gelmedi.Bugün tekrardan denedim yine gelmedi.Email adresim ile giriş yapabilmem için sıfırlayabilmem için onay koduna ihtiyacım var.Bu konuda otomatik işlemler haricinde ubuntu one forumları ile çözülebilecek işlemler var mı ? Daha da gelmeyecek gibi gözüküyor çünkü :D

if

@newbie123, çözüldü olarak işaretlemişsiniz. Ne oldu?

newbie123

Sorun Ubuntu one sitesinden kaynaklıymış.Bana hata numarasını ve kayıt numarasını verdi.En yakın zamanda çözüme kavuşması ümidi ile tekrardan ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.

if