ubuntu 3.7.8 de kablosuz bağlantı sorunu

Başlatan unsalmd, 22 Şubat 2013 - 21:39:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unsalmd

ubuntu kernel sürümünü 3.7.8 e yükseltince pc çöktü. Dvd den ubuntu 10.12 yükledim . Ancak  wifi bağlantı çalışmadı . Wifi ışığı bile yeşile dönmedi.Pc de önceden kullanmadığım winzort u açtım, wifi çalışıyordu. Açılışta  3.7.8  yerine 3.5.0 ile  tercihinde wifi kütür kütür çalışıyor.Demek ki  3.7.8 de sıkıntı var

Bir not

tablet ve cep telefonunda ubuntu

http://www.theverge.com/2013/2/20/4010412/ubuntu-for-tablets-hands-on-video

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Şubat 2013 - 21:52:16

Linux Kernel 3.8 kurulumu  (risk kendinize  ait )

cd /tmp

wget http://dl.dropbox.com/u/47950494/upubuntu.com/kernel-3.8 -O kernel-3.8

chmod +x kernel-3.8

sudo sh kernel-3.8

sudo reboot

Linux Kernel 3.8 in çıkarılması
Kernel 3.8i tamamen sistemden çıkarmak için şu kodo çalıştırın

sudo apt-get purge linux-image-3.8.0

BİLGİ sahibi olunmadan FİKİR sahibi olunmaz.UM
İnsanoğlu önüne çıkan sorunlara çözüm arar. KM

if

@unsalmd, öncelikle yabancı kelimeler kullanmayın lütfen. Yerlerine güzel Türkçe kelimelerimiz var.

Kablosuz bağlantı yapamama sorununuzla "tablet ve cep telefonunda ubuntu" bağlantısını/haberinin geçmeniz arasında ne gibi bir bağlantı var? Sonrasında verdiğiniz anlatımla kuruduğunuzu mu söylemek istiyorsunuz?

heartsmagic

Kablosuz kartın nedir, ağ sorunu için gereken çıktılar nedir, ...?
Kablosuz kartın için daha önce sürücü kurulumu yaptın mı, uğraştın mı?

Yeni bir çekirdek kurulunca Linux çökmez. En fazla ya çekirdeğin kendisi ile sistem açılmaz ya da sendeki gibi bazı donanımlar çalışmaz. En nihayetinde kullandığın dağıtımın mevcut sürümü için paketlenmemiş bir çekirdeği kuruyorsun sistemine. Paketlenmemişten kastım varsayılan depolar için tabi. Sistem çökmez kısacası, yeni çekirdekle açılmaz. Gördüğün gibi eski çekirdekle de tıkır tıkır çalışır.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.