[Çözüldü] Sublime Text 2'de fare tekerleği ile karakter büyüklüğü değiştirme problemi

Başlatan onparmakfklavye, 21 Şubat 2013 - 23:06:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onparmakfklavye

Merhaba, 12.04 üzerinde Sublime Text 2'de ctrl ile beraber fare tekerleğini çevirdiğimizde font boyutlarında herhangi bir değişiklik olmuyor. Windows'tayken yazı büyüklüklerini crtl tuşu ile birlikte tekerleği çevirerek istediğimiz gibi ayarlayabiliyorduk. Bunu ubuntuda nasıl yapabiliriz?

heartsmagic

Durum herkeste böyle mi acaba? Başka kullanan birisi daha geri bildirim yapabilir mi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

onparmakfklavye

Ben iki farklı makineye kurdum. 32 bit 12.04'de hiç tepki vermiyor.  64 bit 12.04'de boyutlar sadece küçülüyor, büyültme hiç çalışmıyor. Yazı boyutunu küçülttükten sonra eski haline getirmek için Preferences/Font/reset yapmak gerekiyor.

Aslında Settings dosyasına elle büyük bir font boyutu girip gerektiğinde küçülterek kullanılabilir fakat buna çözüm denmez  ???

heartsmagic

Etrafta hiç hata kaydı veya şikayet görmediğim için başka geri bildirim sormuştum :) Hani illâ bir kullanan vardır, eğer başka geri bildirim olmazsa kendim kurup denerim bir ihtimal. İki şeyi deneyebilirsin bu arada.

1.
LC_ALL=C uygulama_ismi
şeklinde çalıştırıp duruma bakarsın.

2. Uygulamayı yukarıdaki şekilde uçbirimde açmış olacağın için sorun yapan işlemi denediğinde bir hata basıyor mu diye bakarsın.

onparmakfklavye

Çok teşekkürler  ;D Tarif ettiğiniz gibi çalıştırdım, hata vb. hiçbir mesaj vermeden programı açtı ve özellik sorunsuz çalışıyor. Başlatıcıdan çalıştırdığımda ise yine eskisi gibi sorunlu. Başlatıcıdaki kısa yolu geditle açıp Exec satırına tarif ettiğiniz komutu ekledim, işe yaramadı :) Sizin verdiğiniz komutla açılmasını nasıl sağlayabiliriz?

heartsmagic

onparmakfklavye