Zorin OS 6.1 Sistemimdeki simge setlerini orjinal haline getirme ?

Başlatan sedat1661, 09 Şubat 2013 - 00:30:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sedat1661

Merhabalar.
Eşim ilk defa bir linux dağıtımını bu kadar sevdi diye seviniyordum. Ama tabi sonuçta kadın ya işte. :-\
Kendi kendine evde uğraşırken Bilgisayarım, Belgelerim, Çöp kutusu gibi simgelerin resmini değiştirmiş.Ben de yine eski haline getirmeye çalıştım ama bir türlü yapamadım. Şu an Ubuntunun normal simge setini kullanıyor. Kendi simge setini filan Gnomelook.org dan indirdim ama bir türlü kuramadım.
Masaüstü ve simge setini orjinal haline çevirmek için ne yapmam gerekir acaba. Yeniden kuracağım ama Türkçeleştirme , Bumblebee filan epey uğraştıracak beni.
Yardımlarınızı bekliyorum.
*Kıyamet günü nereye gitmek istiyorsanız, hazırlığınızı ona göre yapınız.* Ömer bin Abdülazîz (Radıyallahi anh)

heartsmagic

Kullanılan temanın varsayılan simgeleri bir yerlerde vardır mutlaka, onları tekrar seçsen? Hiç olmadı hangi masaüstünü kullanıyorsa ona ait kullanıcı tema dizinini sıfırlamak bile yeterli olabilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

sedat1661

Birtürlü nerede olduğunu bulamıyorum. Genelde nerede acaba olur tema varsayılanı ?
Hatta aynı temayı indirdim ama yinede kuramadım. Hata veriyor .
Şu an ki durumu :

*Kıyamet günü nereye gitmek istiyorsanız, hazırlığınızı ona göre yapınız.* Ömer bin Abdülazîz (Radıyallahi anh)

decent

Genellikle /usr/share/icons/ dizini altındadır.

Bunun yanında kendi ismiyle dizin kullanmışsa ona bakılabilir, özel simgeler vs. için /usr/share/pixmaps/ gibi diğer dizinler kontrol edilebilir.