Ubuntu 12.10 ihtiyaçlarımın hepsini yükledim

Başlatan darcany, 02 Ocak 2013 - 12:14:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darcany

Windows'u tamamen terkettim ve sadece laptopumda 12.10 ubuntu kullanmaya başladım.
Benim için olmazsa olmazlarım vardı onlarıda usta arkadaşların yazdıklarıyla hallettim
Yüklediklerim
-Mürşit5
-Flatcast radyo yayını yapabilme
-GoogleEart

devamını yaptıkça yazacağım.

yasir

Hayırlı olsun, bende Windows'u tamamen terk ettim. Benim dizüstü bilgisayarımda da sadece Ubuntu 12.10 var. Uzun zamandır düşünüyordum bir kaç defa kurup bir kaç saat veya gün kullanıp kaldırmıştım Linux dağıtımlarını ancak tamamen geçmeye cesaret edememiştim. Hele ki geçen gün Windows 8'i kurup bi deneyeyim dedikten sonra kesin karar verdim geçmeye. Sıfırdan herşeyi öğreniyoruz ama Windows'a da o şekilde alışmıştık, buna da alışabileceğimizi düşünüyorum.
Hayat, sen başka planlar yapmakla meşgulken sana olandır.

darcany

Sizede hatırlı olsun.
ubuntu insanın kendisini geliştirmeye daha açık bir sistem bence iasabetli karar verdik.

yasir

onuryorukoglu

Ben 1 yıla yakın süredir sadece Ubuntu kullanıyorum, artık hiç aklıma gelmiyor bile windows. Yapamadığım, eksik kaldığım hiç bir şey yok, her şey gayet güzel. Siz de alışacaksınız ve Windows aklınıza bile gelmeyecek. Kolay gelsin.

yasir

Saolasın teşekkürler. Sana da kolay gelsin.

syagdiran

Hayırlı olsun. Ben Ubuntu'ya o kadar alışmışım ki, geçenlerde Windows 8 deneyeyim dedim, yarım saat bile geçmeden tekrar Ubuntu kurdum.

yasir

Win 7 kullanıyordum, yavaşlık problemi vardı ve sıkılmıştım. Sonra win 8 i kurdum ve hiç beğenmedim önyargılı birisi değilim ama etkinleştirme filan problemi hadi onu da bir şekilde halletsekte kullanım için beğenmedim. Şahsen win7 daha iyiydi. Sonra ubuntuyu kurdum acemi olmama rağmen sardı. İnşallah memnun kalırım ve öyle olacağına inanıyorum.