getdeb depo adresi lazım

Başlatan sireno52, 11 Aralık 2012 - 20:51:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sireno52

selam arkadaşlar  getdeb adresinde  sorun var sanırım bana  adresleri ve komutları lazım paket deposuna ekliyecem yansıtmanız mümkünmü
(İŞLEMCİ:Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz 8Mb Cache LGA1151 ( ANAKART:  MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Express 3400MHz(OC) DDR4)  (RAM:DDR4  16 GB )  (EKRANKARTI:  NVİDİA GeForce / GIGABYTE VGA,2GB,GTX680 OC,DDR5,256Bit,DVI,HDMI,DISPLAY PORT )

burk

@sireno52 hangi uygulama için adres istiyorsunuz? Şu an siteleri kapalı duruyor.

heartsmagic

Yaklaşık 10 gündür kapalıymş siteleri ve sunucuları. Farklı bir yansı kullanabiliyormuşuz:
gksudo gedit /etc/apt/sources.list
ile dosyayı açıp şunu ekle:
Alıntı Yapdeb http://mirrors.dotsrc.org/getdeb/ubuntu quantal-getdeb apps
quantal eğer 12.10 sürümündeysen kullanacağın şey. Farklı bir sürümdeysen ona göre değiştirmen lazım. precise, lucid gibi. Ardından:
sudo apt-key adv --recv-keys --keyserver keyserver.ubuntu.com A8A515F046D7E7CF
sudo apt-get update
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

sireno52

Alıntı yapılan: burk - 12 Aralık 2012 - 00:11:54
@sireno52 hangi uygulama için adres istiyorsunuz? Şu an siteleri kapalı duruyor.
normal uygulama adresi  ve oyun deposu adresi
(İŞLEMCİ:Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz 8Mb Cache LGA1151 ( ANAKART:  MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Express 3400MHz(OC) DDR4)  (RAM:DDR4  16 GB )  (EKRANKARTI:  NVİDİA GeForce / GIGABYTE VGA,2GB,GTX680 OC,DDR5,256Bit,DVI,HDMI,DISPLAY PORT )

burk

@heartsmagic'in iletisi sorunu gidermiyor mu?

sireno52

bazı oyunlar var mesela urban terror onu kuracağım   

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 12 Aralık 2012 - 23:46:11

ekran kartım çalışıp çalışmadığına bakacam 

heartsmagic

@sireno52, benim önerimi denedin mi, denemedin mi?

sireno52

root olarak uc birimden girdim o yansıtklarını ama depoda  urban terror yoktu sanırım uygulamaların  komutlarını yansıttın zira amule yiyükledim daha önce yoktu  depoda amule

burk

Urban Teror oyununu kendi sitesi aracılığı ile de kurabilirsiniz; http://www.urbanterror.info/downloads/

heartsmagic

Alıntı yapılan: sireno52 - 13 Aralık 2012 - 16:49:07
root olarak uc birimden girdim o yansıtklarını ama depoda  urban terror yoktu sanırım uygulamaların  komutlarını yansıttın zira amule yiyükledim daha önce yoktu  depoda amule

Komutların çıktılarını görmemiz fayda sağlar bize. @sireno52, uzunca bir süredir forumdasın artık bu şekilde yardımcı olmaya çalıştığımızı biliyor olman lazım. Çıktıları vs. göremezsek sana yardımcı olamayız. Ayrıca, Getdeb deposunda Amule'nin olduğunu nereden biliyorsun? Amule bizim normal depolarımızda mevcut: http://packages.ubuntu.com/precise/amule Depolardan kurabilirsin kendisini.