uzaktan eğitim sitesi veritabanı

Başlatan raiko, 19 Kasım 2012 - 02:43:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

raiko

Ödevim için uzaktan eğitim sitesi kuracağım ve şuan veri tabanı tasarımı yapıyorum. Daha önce böyle bir sistem hazırlayan arkadaşlar var ise veritabanını nasıl tasarladıkları hakkında bilgi verebilirler mi ? Kullandıkları tablolar hakkında.

sem

Bulunması zorunlu ya da olmasını istediğiniz, yani yapısal anlamda tasarımı biraz açabilirseniz, bu tarz bir uygulama yapmamış, hatta hiç web ile alakası olmayan fakat veri tabanı ile uğraşan arkadaşlar varsa yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Uzantan eğitim siteleri nasıl çalışıyor, video mu, PDF mi, salt HTML mi ne şekilde işleyecek site? Yani teknik detay ve düşündüğünüz tasarım (kullanıcılar olacak, öğretim üyeleri olacak, kullanıcılar ders seçebeilecek...) hakkında detay bilgi gerekiyor yardımcı olabilmek için.

Zevkli bir işe benziyor ama, şimdiden kolay gelsin diyelim. Umarız açık kaynaklı bir sistem olur sonuç itibari ile ve bizle paylaşabilirsiniz =)
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

raiko

forum,duyurular,Ders ekle çıkar,Admin Paneli,Üyelik Sistemi,İzin yönetimi kabaca bunları barındıracak, veritabanı tasarımı proje analiz tasarım yapıldı .Eğer sonuç olarak iyi bir şeyler çıkarsa tabiki de paylaşabilirim .