Crossover Bugüne Özel Ücretsiz! [31.10.2012]

Başlatan krwlng, 31 Ekim 2012 - 13:56:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krwlng

http://www.omgubuntu.co.uk/2012/10/run-windows-apps-in-ubuntu-with-crossover-for-linux-free-for-today-only bağlantısından detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz, 31.10.2012 Çarşamba günü Crossover uygulaması ve kaydı ücretsiz, windows uygulamalarından vazgeçemeyenler için $25 değerinde bir hediye.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

Şakir

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Daha önce denememiştim bunu. Hemen indirdim birkaç uygulama deneyeceğim :)
Web Developer (PHP + (HTML + CSS + JQUERY))

http://www.sakirmehmetoglu.com.tr/hakkimda

alorak

Kullanan var mı ki? CAD yazılımları gibi programlarda sanki kullanılabiliyor yazılmış ama hiç yorum yok orjinal sitesinde.
özgürlük için

cerencalici

Alıntı yapılan: alorak - 31 Ekim 2012 - 14:57:28
Kullanan var mı ki? CAD yazılımları gibi programlarda sanki kullanılabiliyor yazılmış ama hiç yorum yok orjinal sitesinde.

Kurup bakındım biraz uygulamaya da sanırım şu şekilde işliyor: Desteklediği epey bir Windows uygulaması var, Photoshop'tan Call of Duty'e kadar gidiyor liste. İstediğiniz uygulamayı kurabilmeniz için öncelikle o uygulamanın kurulum dosyasının bilgisayarınızda olması gerekiyor. Kurulumu oradan yapıyorsunuz.
Tabii bu benim anladığım kadarıyla. :) Elimde bir Windows uygulaması olmadığı için deneme şansım da yok. :D
Backspace tuşunu kırdım, mutsuzum. :S

eribol

Wine'nin ücretli sürümü bir nevi ve yıllar öncesinde bile çok iyi sonuçlar alındığını duyuyordum. Oyun meraklıları kurup deneseler fena olmaz.

alorak

Alıntı yapılan: cerencalici - 31 Ekim 2012 - 15:09:54
Alıntı yapılan: alorak - 31 Ekim 2012 - 14:57:28

Kurup bakındım biraz uygulamaya da sanırım şu şekilde işliyor: Desteklediği epey bir Windows uygulaması var, Photoshop'tan Call of Duty'e kadar gidiyor liste. İstediğiniz uygulamayı kurabilmeniz için öncelikle o uygulamanın kurulum dosyasının bilgisayarınızda olması gerekiyor. Kurulumu oradan yapıyorsunuz.
Tabii bu benim anladığım kadarıyla. :) Elimde bir Windows uygulaması olmadığı için deneme şansım da yok. :D

Alıntı yapılan: eribol - 31 Ekim 2012 - 15:13:41
Wine'nin ücretli sürümü bir nevi ve yıllar öncesinde bile çok iyi sonuçlar alındığını duyuyordum. Oyun meraklıları kurup deneseler fena olmaz.

Teşekkürler oyun için filan kurup inceleyen arkadaşlar hayrına autocad ya da solidworks gibi 3 boyutlu render(türkçesini bulamadım) yapan programları da denerlerse çok seviniriz.
özgürlük için

grayloop

hüzün ki en çok yakışandır bize
belki de en çok anladığımız
                                 H. Yavuz

hckr

Çok yavaş indiriliyor ve bir süre sonra duruyor tamamen.

sudusleri

Yarın kullanamayacağız yani? Doğru mu anladım?
Düşten yumak oldun... alıp gittin günahları...

empax

Alıntı yapılan: sudusleri - 31 Ekim 2012 - 19:06:56
Yarın kullanamayacağız yani? Doğru mu anladım?

Bu gun acilan hesaplar 12 ay boyunca ucretsiz kullanilacak.
Dedigine gore uyelikler 1 hafta sonra yollanacakmis...
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

sudusleri

Düşten yumak oldun... alıp gittin günahları...

KemalALKIN

Crossover'u mac / os x üzerinde çok kullandım. Multisampling özelliği kapalı ve hiç açılamayan bir wine alt yapısı var ve codeawards şirketi tarafından yapılıyor ayrıca bu şirket winehq yazılımınıda geliştiren ve web sitesini yaşatan bir şirket. PlayOnLinux daha iyi ve ücretsiz buna kıyasla. Tek farkı bu crossover programının windows yapısı gibi başlat menüsüne benzer menü kullanımı o kadar... Birazcıkta varsayılan wine yapılandırma ayarları var o kadar.
www.tckemal.ist

empax

بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

eribol

@KemalAlkın; çok farklı şeyleri kıyaslıyor olmayasınız? PlayOnLinux benim bildiğim sadece wine'ı tek pencereden kontrol etmeye yarıyor. Oysaki crossover wine'ın bir üst versiyonu gibi bir şey.

krwlng

İncelediğim kadarı ile Crossover Playonlinux'tan biraz farklı, kendine has bir öykünme sistemi var, sistem dosyaları ve gerekli kütüphaneleri daha kararlı çalıştırdığı için bir çok uygulamada başarılı sonuçlar veriyor.

Aequitas

Arkadaşlar, o gün bu dosyayı indiremedim, bağlantım kopup durdu, indirme işlemi durmadan yarıda kaldı. Bir yıllık ücretsiz kullanım kodum geldi ama uygulama yok. ".bin" uzantılı olanı indirebilen varsa paylaşabilir misiniz?

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

ibrahimcelik

@Aequitas, benim indirdiğim .deb uzantılı kurulum dosyası duruyor işine yarayacaksa paylaşabilirim.

Aequitas

@ibrahimcelik, ben bunu arch üzerinde kullanmayı planlıyordum, o nedenle ".bin" uzantılı olanı istemiştim. Acaba ".deb" paketini açıp içindekileri elle kopyalasak çalıştırabilir miyim ki?

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

ibrahimcelik

Kulağa mantıklı geliyor ama hiç denemediğim için de kesin bir şey demem yanlış olur. İsterseniz ben bir dosya paylaşım sitesine yükleyeyim ordan indirip bir deneyin.

Aequitas

Eğer dropbox'a atabilirseniz çok sevinirim. Oradan direkt kendi dropbox'uma aktarabilirim. Ama eğer dropbox kullanmıyorsanız başka herhangi bir yer de olabilir. Teşekkür ederim.

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

ibrahimcelik

krwlng

Ben şuan çalıştırılabilir sürümü dropbox üzerine yüklüyorum, yükleme bitince bu mesaja ekleyeceğim bağlantıyı. Ben lisans girmek istedim fakat bu sürüm zaten lisanslı diye bir uyarı çıktı, ilginç.

Bağlantı:
lisans durumu netleşene kadar dosyayı kaldırıyorum.

Aequitas

Her ikinize de çok teşekkür ederim. Önce .deb paketini indirip içini açmaya çalıştım, epey karışıktı. Aslında epey de yol almıştım ki @krwlng imdada yetişmiş oldu. Tekrar teşekkür ederim.

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

heartsmagic

Lisans durumunu bilmediğim için sormak istiyorum, paketleri paylaşmak uygun mu? Pratikte indiren bir şekilde paylaşır zaten fakat biz yine de olması gerekene bağlı kalmaya çalışalım. Sorma nedenim bu kısacası.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.