Crossover Bugüne Özel Ücretsiz! [31.10.2012]

Başlatan krwlng, 31 Ekim 2012 - 13:56:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aequitas

@heartsmagic, aslında sonradan ben de fark ettim. Bu şekilde umuma açık bir şekilde paylaşmak pek de doğru olmadı. Özel mesajla istemem gerekirdi sanırım. Eğer mümkünse bağlantıları kaldıralım. Benim bu dosyayı istememdeki sebebi zaten istediğim mesajda belirttim. Kişisel olarak oldukça makul bir sebep olduğunu düşünüyorum.

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

Gabriel

Bence paylaşılabilir. Eğer uygunsuz olsaydı ftp erişimini de kesmeleri gerekmez miydi?
Bu adresten paketlere halen erişebiliyorsunuz.
2 klasör üste çıkarak diğer işletim sistemleri için de demo sürümlerini edinebilirsiniz.
Bahsedilen güne özel olması sadece o gün açılan hesaplara 12 aylık tam üyelik verilmesi anlamına geliyordu.
Yeryüzü bize atalarımızdan miras kalmadı, çocuklarımızdan ödünç aldık.

krwlng

Yalnız burada şöyle bir durum söz konusu, benim verdiğim bağlantıdaki crossover kayıt kodu dahi istemiyor, bu da benim aklıma takılıyor doğal olarak, yani bu dosya bana özel mi verildi diye düşünmeden edemedim. Benim kurduğum crossover şuan hiçbir lisans numarası girmeden veya herhangi bir kayıt yapmadan direkt olarak çalışıyor ve bu sürüm zaten lisanslı yazısı çıkıyor. Benim yayınladığım dosyadan kurulum yapan bir kaç arkadaşta da aynı şey meydana gelmiş, yani hiçbir şekilde lisans sormuyor. Durum böyle olunca konu açıklığa kavuşana kadar dosyayı bağlantıdan kaldırmayı uygun gördüm, bu açıdan kusura bakmayın.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

ibrahimcelik

Ben de Aequitas'ın ücretsiz kullanım kodu gelmesine rağmen bağlantı sorunundan dolayı indiremediği için paylaşmakta sakınca görmemiştim. Ama artık gerek kalmadığı için siliyorum dosyayı telif hakkı ihlali olması ihtimalinden dolayı.

heartsmagic

Teşekkürler arkadaşlar.

@Gabriel, dediğim gibi lisans olaylarını bilmiyorum fakat madem Crossover ücretsiz neden geçtiğimiz güne özel bir kampanya başlattılar böyle? Yani paketleri herkes indirebiliyor fakat kayıt yapılan adrese lisans bilgisi mi yollanıyordu?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Aequitas

@heartsmagic, aslına bakarsan uygulamayı ücretsiz indiremiyoruz, zira artık indirirken satın alın diye bir bağlantı çıkıyor. Ama her halukarda lisans işlemi senin de bahsettiğin gibi satın alınan lisans kodu sayesinde yapılıyor. En azından onlar bu şekilde açıklamışlar.

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

heartsmagic

@Gabriel'in verdiği FTP yansısı hâlâ işler durumda, indirilebiliyor sanırım. Fakat lisans olması gerekiyorsa indirmek bir işe yaramayacaktır. Bu durumda bizim forumda paylaşmak da sıkıntı yapmaz. Beni tek düşündüren @krwlng'nin açıklamaları. Ona lisans sormadıysa nasıl oluyor bilemiyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

krwlng

@heartsmagic, tek bende olsa başka şeyler düşünürdüm ama, benden başka 2 kişi daha aynı dosya ile aynı durumu yaşayınca ben de bayağı şaşırdım açıkçası.

Gabriel

O yansıdan indirdiğim Linux sürümü ile üyelik vs sormadığı gibi oyunları da açıyor. Herhangi bir üyelik de almadım. Ama aldığım gün kurdum. Bu bir şeyleri değiştirir mi bilmiyorum. Sanal makinede Mac OS X ile bir deneyeyim.
Yeryüzü bize atalarımızdan miras kalmadı, çocuklarımızdan ödünç aldık.

Aequitas

Alıntı yapılan: krwlng - 08 Kasım 2012 - 14:28:05
@heartsmagic, tek bende olsa başka şeyler düşünürdüm ama, benden başka 2 kişi daha aynı dosya ile aynı durumu yaşayınca ben de bayağı şaşırdım açıkçası.

Biliyorsun ben de senin paylaştığın dosya ile kurulum yapmıştım, openbox kullanırken bu durumdan haberim yoktu zira bana lisans ile ilgili herhangi bir şey sormamıştı, geçen gün gnome kurunca gördüm, paylaşmak istedim. Muhtemelen sizinkiler de ilk kurduğunuzda demo olarak kurulmuştur.

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

krwlng

@Aequitas, asıl nokta orası işte, "Register and unlock this Demo" bağlantısı ilk kurulumda bende de vardı, kayıt etmek için tıkladığımda karşıma, "Bu ürün zaten kaydedilmiş" gibi bir pencere çıkıyor ve "Register and unlock this Demo" bağlantısı menüden kayboluyor. Yani aslında demo olması gereken uygulama, kayıt tuşuna basınca otomatik olarak tam sürüm oluyor, bu anlamda kayıt kodu girmenin de bir anlamı kalmıyor, çünkü kayıt kodu girecek bir yer kalmıyor uygulamada.