myunity yükleme sorunu

Başlatan karboran, 28 Ekim 2012 - 22:53:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karboran

yusuf@yusuf-pc:~$ sudo apt-get install myunity
Paket listeleri okunuyor... Bitti
Bağımlılık ağacı inşa ediliyor.       
Durum bilgisi okunuyor... Bitti       
N: Ignoring file 'tualatrix-ppa-quantal.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension
N: Ignoring file 'bumblebee-stable-quantal.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension
N: Ignoring file 'google-talkplugin.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension
N: Ignoring file 'kroq-gar78-ppa-quantal.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension
N: Ignoring file 'fs-icons-ubuntu-unstable-quantal.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension
N: Ignoring file 'tualatrix-ppa-quantal.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension
N: Ignoring file 'bumblebee-stable-quantal.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension
N: Ignoring file 'google-talkplugin.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension
N: Ignoring file 'kroq-gar78-ppa-quantal.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension
N: Ignoring file 'fs-icons-ubuntu-unstable-quantal.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension
E: myunity paketi konumlandırılamıyor

fs icon paketlerini repository ye ekledikten sonra böyle oldu, bir soru daha sorayım repository den birşeyi kaldırmak için hani komutu kullanıyorduk baktım bulamadım. Teşekkürler
Kabin basıncı düştü motorlarda arıza !
Vakit süratle aksın hakimiyet kur nabıza !
İçinden nasıl geldiyse yaz anlat herşeyi ,
Bu mektup varmıcak hayalini kurduğun kıza !

heartsmagic

@karboran "Ignoring file" hatası için lütfen forumda arama yap. Artık forumun birçok çözümü halihazırda barındırdığını sen de biliyorsun.
Myunity ayrı bir sorun. Kendisi gambas2 ile yazıldığı ve 12.10'da artık gambas3 olduğu için kendisini kurman şu an mümkün değil.

"repository"den bir şeyi kaldırmak derken ne demek istiyorsun? Eklediğin bir PPA'yı mı kaldırmayı soruyorsun?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

karboran

@heartsmagic haklısın abi :/ de ingilizce kullanıyordum normalde 12.1 i türkçe yükleyim dedim hangi hata felan yarısı türkçe yarısı ingilizce kafam karışıyo alışamadım daha . gambas3 onu bi deneyim. Son olarakda aynen eklediğim ppa yi kaldırma olayını hatırlayamadım bir türlü apt-get remove repository felan denedim birsürü tutturamadım :) bir türlü.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 29 Ekim 2012 - 08:48:34

@heartsmagic uykum gelince okuduğumu anlamamaya başlıyorum. Gece ne anladıysam gambası deneyim demişim :)) koptum ya sabah sabah kendime :).. Gambas ile yazılmış onunda sürümü değişince şuan kullanmam mümkün değil , ben gece ne anladıysam gambası deneyim yazmışım :)) .. Neyse myunity yoksa muadillerini kullanacağız inşallah.
Kabin basıncı düştü motorlarda arıza !
Vakit süratle aksın hakimiyet kur nabıza !
İçinden nasıl geldiyse yaz anlat herşeyi ,
Bu mektup varmıcak hayalini kurduğun kıza !

cagriemer