League of Legends oynayan var mı?

Başlatan casper53, 24 Ekim 2012 - 12:11:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

casper53

ubuntu'da league of legends oynuyanlar var mı?

KemalALKIN

www.winehq.org ve www.playonlinux.com bunlar ve buralarda çalıştırma örnekleri verilmiş ama denemedim bir ara forumda deneyenler vardı araştırın çıkar arama kısmından :).
www.tckemal.ist

heartsmagic

Soru kurulum üzerine mi yoksa ortaya bir soru mu? Eğer kurulum üzerineyse lütfen forumda arama yap @KemalALKIN'ın söylediği üzere :
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=34002.0
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

casper53

heartsmagic

Bu durumda oynayan var mı diye sorman sana yarar sağlamaz. Kurulumda nerede takıldığını, o başlığa bakıp bakmadığını, önerileri deneyip denemediğini aktarman lazım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Ninoslayer

Ben oyunu playonlinux'ten kurdum bir kaç sefer hiç bir tanesinde sorun çıkarmadı. Ancak kurarken karşıdan yüklemeyi seçmen gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam 1.6 gb lik birşey yüklüyor. Sonra tabiki lol'da bir update yapıyor. Oyunun performansı gayet güzel kullanılamayan hiç bir şey yok.

KemalALKIN

Ninoslayer
Battlefield Play4Free:
Punkbuster problem yapmasa ve oyun grafiksel sorun + .net framework sorunu yaşamasa Battlefield Play4Free oynardım.
Need For Speed World Play4Free:
Yaklaşık 4-5 aydan fazla bir süre önce yeni sisteme geçiş olmasaydı her açılıştaki güncelleme sorununu çözüyorduk ama artık illa inecek veya windows üzerinde vbs ile direkt giriş veya sistem dilini ve bölgesini amerika ingilizce yapıp giriş çözümü olacak :D. Kotam olmasaydı iyiydi :D. Akk/akn.
www.tckemal.ist

egetun

PlayOnMac'in Facebook hesabında, Archlinux'ta LoL çalıştırabildiğini yazmışlardı, dün. http://goo.gl/BuhC8 Yakında PlayOnLinux için seçenekler arasında LoL yer alacaktır diye umuyorum.
Deniz Ege Tunçay | egetun.com