[Çözüldü] fotoğrafları toplu etiketleme

Başlatan alfabe, 21 Ekim 2012 - 10:55:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfabe

Windows ta fotoğrafları topluca etiketlemek için ctrl+a ve f2 derdim. Birine verdiğim isim ötekilere numara vererek devam ederdi. Neyse, Çok uğraştım ama benzer bir şey bulamadım, bir kaç yazılım indirdim belkide ben kullanamadım. mp3 leri yapabiliyorum (çok basit) fotoğrafları yapamadım. Sanki burnumun dibindekini göremiyorum gibiyim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Ekim 2012 - 12:30:11

Çok zor bir soru olmadı sanırım!?

if

@alfabe, sorduğunuz her soru cevaplanacak ve çözüme kavuşacak diye bir şey yok. Kimse de bilse dahi sorularınızı cevaplama zorunluluğunda değil. Sorunuzu sorduysanız bekleyeceksiniz. 1 gün içinde cevap gelmezse güncelleyebilirsiniz uygun bir dille.

daligo5

Ben kde kullanıyorum dediğin olayı dolphin dosya yöneticisi ile çok kolay yapıyorum.
http://piyonsatranc.blogspot.com/

satranç modern bir beyin işkencesidir.

alfabe

Alıntı yapılan: if - 21 Ekim 2012 - 12:45:48
@alfabe, sorduğunuz her soru cevaplanacak ve çözüme kavuşacak diye bir şey yok. Kimse de bilse dahi sorularınızı cevaplama zorunluluğunda değil. Sorunuzu sorduysanız bekleyeceksiniz. 1 gün içinde cevap gelmezse güncelleyebilirsiniz uygun bir dille.
Çözümü olan cevap versin. Aylarca bekleyebilirim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Ekim 2012 - 13:22:48

Alıntı yapılan: alfabe - 21 Ekim 2012 - 12:53:33
Alıntı yapılan: if - 21 Ekim 2012 - 12:45:48
Teşekkürler . Dolphin de f2 tuşu ile yapılabiliyor.

burk

Alıntı YapDolphin de f2 tuşu ile yapılabiliyor.
Çözüm bu mu oldu?

if

Alıntı yapılan: alfabe - 21 Ekim 2012 - 12:53:33

Açtığınız konu forum kuralları ve forum kullanımı genel adabları dışında değil. Bu kural ve adablara uymazsanız uyarılmayı göz almalısınız. Bu nasıl beklemedir ki bir buçuk saat sonra konuya yeni ileti gönderiyorsunuz? Hem yardım isteyip hem de yardım beklediğiniz kişilere karşı alaycı bir üslup takınamnız[1] hiç bir yerde hoş karşılanmaz.

[1]
Alıntı YapÇok zor bir soru olmadı sanırım!?