Kubuntu 12.10 Flash diske koyalama sorunu

Başlatan mhakanb, 20 Ekim 2012 - 20:53:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mhakanb

Arkadaşlar kopyalıyorum ve kopyalanıyor gözüküyor ancak bazı sıkıntılar mevcut;

Kopyalama hız 40-50mb civarı (normalde 4-5mb) gözüküyor. Ama çıkarıp taktığımda filimlerin filan 10-15 dakikadan sonrası yok.
bir sürü müziğimde bozuldu birbirine karıştı veya hiç açılmıyor.

Sizce sorun ne olabilir? Başka flash diklerde de aynı sorun devam etti.

ekremsenturk

Kopyalama işleminden sonra " /Yerler/Bilgisayar/Dosya sistemi/media"  dizinine gir ve Flash belleğini temsil eden dosyayı seçip, (sağ tıklayıp) "sürücüyü güvenle kaldır" seç. Bazı veriler bir süre Flash belleğin geçici hafızasında kalırlar. Belleği Bilgisayardan ayırdığında (fiziksel olarak çıkardığında) geçici hafıza silinir.

heartsmagic

Bu parmak bellek kaç GB'lık? Küçüklerden mi yoksa usb disk mi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

mhakanb

if

@mhakanb, koplayama işlemi bittikten sonra güvenle kaldır deyip çıkartıyorsunuz parmak belleği değil mi?

zindanbekcisi

Aynı sorun eski sürümlerden beri bendede vardı formdaki arkadaşlara danıştığımda güvenli kaldırmam gerektiği söylendi. Denedim sorun çözüldü.

Kısaca bendeki sorun kopyalama yapıyordum, işlem bitmiş görünüyordu flash ı çıkartıyordum dosya kopyalanmış gibi görünüyordu, fakat dosyalar bozuk kopyalanıyordu.

Sizin sorun sanırım buna benziyor @if üstadın söylediği gibi flash diski güvenli kaldırmayı deneyin

heartsmagic

Küçük parmak belleklerde bazı sorunlarımız vardı zamanında. Eğer güvenli kaldırma sorunu çözmezse belki konuyu oraya bağlayabiliriz. Fakat çözümü yoktu ve çok geniş bir meseleydi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.