Lenovo G550 Broadcom 802.11 Linux STA Sürücü Kurulum Sorunu

Başlatan mustigencfener, 20 Ekim 2012 - 14:23:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustigencfener

Öncelikle merhabalar  yeni olduğum için doğru yere açtım mı bilemiyorum o yüzden buraya da açtım.
konuyu forum içinde aradım aynı başlıkta çözülen bir konu var ama benim durumum biraz farklı.

Şöyle anlatayım henüz yeni ubunutuyu kurdum çözmeye çalışıyorum.Sorunum;

Broadcom 802.11 direvirimi elle yüklemek istiyorum diğer konuda internet bağlantısı yapılarak çözülmüş.Ben sürücü paketini indirdim fakat kablolu internet bağlantısı yapma imkanım yok elle yüklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz.

heartsmagic

Hangi konuya baktın bu sorun için? Elle yüklemek için indirdiğin paketlerin olduğu dizine geçip şu komutu yürütmen yeterli:
sudo dpkg -i *.deb

Eğer tek paketse üzerine tıklayarak da kurabilirsin. Birden fazlaysa birbirine bağımlılar demektir. Sıra ile kurman lazım, sıranın hangisi olduğunu bilmen gerekir vs. Bu nedenle üstteki yöntem her durumda iş görecektir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

mustigencfener

Wirelles ışığı yanmıyor benim anladığım diriver yüklenmemiş.Eterhnet kablosuyla bağlanma imkanım olmadığı için elle kurmam lazım.

Şunu indirdim yüklemeye çalışıyorum [url][http://www.broadcom.com/support/802.11/linux_sta.php/url

Söylediğin kodu girdim şu çıktı;

user@ubuntu:~$ sudo dpkg -i *.deb
[sudo] password for user:
dpkg: error processing *.deb (--install):
cannot access archive: No such file or directory
Errors were encountered while processing:
*.deb
user@ubuntu:~$

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Ekim 2012 - 11:56:24

Ubuntuyu sistemden kaldırdım.İso dosyasını indiriyorum usb den yapmayı deniycem umarım aynı sorunu yaşamam bu kez tşkler bu arada ilgin için.Kurulumu yapamazsam başınızı ağrıtacam :)

cagriemer

Ubuntu'yu kaldirdiysaniz cozuldu diye isaretlemenize gerek yok basligi.