[Çözüldü] Vlc Oynatıcı Avi Video Ses Sorunu

Başlatan ozdemirbrhm, 18 Ekim 2012 - 09:55:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozdemirbrhm

Arkadaşlar düne kadar avi videolarda herhangi bir problem yokken, bazı güncelleştirmeler ve yüklemelerden sonra avi videolarda ses problemi oluştu. Vlc oynatıcı ile bir avi videosu açtığımda ses sadece cızırtı şeklinde gelmekte. diğer oynatıcılarda bir problem gözükmemekte.

uçbirimden çalıştırdığımda aşağıdaki hatayı almaktayım. ev klasörümdeki .config ve .cache klasörlerinin içerisindeki vlc klasörlerini sildim, pulseaudio'yu yeniden yükledim, ubuntu kısıtlı ilaveleri yeniden yükledim, tabii vlc'yi yeniden yükledim fakat sonuç değişmedi. görüntü var ses yok.

[0x8120740] samplerate audio filter error: cannot resample: Input and output data arrays overlap.
[0x8120740] samplerate audio filter error: cannot resample: Input and output data arrays overlap.

seri bir şekilde aynı hatayı vermekte. ayrıca hataya bağlı olarak dolby ses, kulaklık ses vs gibi tüm ses filtrelerini kapatarak çalıştırdım.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 18 Ekim 2012 - 13:17:14

sorunun vlc'nin 2.1 sürümünden kaynaklandığını buldum. bir önceki sürüme dönerek sorunu aştım.