Ubuntu 12.04 Klavye takılma sorunu

Başlatan zoeken, 15 Ekim 2012 - 20:54:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zoeken

Arkadaşlar merhaba ,

Öncelikle bugun tekrardan ubuntu kurulumu gerçekleştirdim işlemleri bitirdim ve makina açıldı ardından güncellemeler , skype , chrome vs.vs. kurdum ve yeniden başlattım makinayı, daha sonra şifre bölümüne geldigimde şifremin ilk harfini yazdıktan sonra sürekli o harfi yazmaya başladı bi şekilde açtım test için metin belgesi acmaya çalışırken yeni klasör açtı ve sürekli sürekli açmaya devam etti ki şifreyi yazdıktan sonra Enter'a bastım ve sürekli enter yapıp klasörü açmaya devam etti.
neyse yaklaşık olarak 10 kez ubuntu kurulumu yaptım bugun ama problem hiç düzelmedi :( bilen arkadaşlardan ve bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum :( şimdiden çok teşekkür ederim :(

if

@zoeken, sanal klavyeyi deneyip giriş yapabilirsiniz.

Bu bilgisayar masaüstü mü? Klavye usb ile mi bağlı? Bilgisayara bağlı başka cihaz var mı? Monitor HDMI kablosu ile mi bağlı?

zoeken

Alıntı yapılan: if - 16 Ekim 2012 - 00:27:18
@zoeken, sanal klavyeyi deneyip giriş yapabilirsiniz.

Bu bilgisayar masaüstü mü? Klavye usb ile mi bağlı? Bilgisayara bağlı başka cihaz var mı? Monitor HDMI kablosu ile mi bağlı?

hayır notbook Lenovo G580  MARKA               BİLGİSAYAR ŞU AN YAZIYI ZORDANYZIYORUM YEMİN EDİYORUM NOLUR Bİ YARDIM EDİN :(::::::::

BU ARADA  MAUSE TOCUH PAD DE CALISMIYORRRRRRRRR BOYLE OLUNCA                                               

heartsmagic

Bu sorun ilk kurulumdan hemen sonra mı oluyor?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

zoeken

Kurulumu gerçekleştirdikten sonra güncellemeleri yapıyorum ve sürekli basık tutuyormuş gibi kendı yazıyor :S

guopx

Sistem ayarları > klavye'ye girip yazma sekmesi > tekrarlama tuşları kısmından "Tuş basılı bırakıldığında klavye tekrar etsin" tikini kaldırıp dener misiniz? Bir değişiklik oluyor mu?
Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

zoeken

Alıntı yapılan: guopx - 23 Ekim 2012 - 19:07:04
Sistem ayarları > klavye'ye girip yazma sekmesi > tekrarlama tuşları kısmından "Tuş basılı bırakıldığında klavye tekrar etsin" tikini kaldırıp dener misiniz? Bir değişiklik oluyor mu?

bu problem 12.04 de yapıyordu şu an 12.10 kurdum bu problem yok :( neden böyle yaptıgını bir türlü bulamadım , akşam 12.04 kuracagım dediginizi bir denerim inşallah olur :( teşekkür ediyorum yardımlarınız için.