spss 15.0 for windows kurulumunda 'the installshield was interrupted...' sorunu

Başlatan guopx, 10 Ekim 2012 - 21:54:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

guopx

Spss'in linux için olan versiyonunun kurulumu forumda anlatılmış ancak bu kurulumda kullanmam gereken bazı fonksiyonlar çalışmıyor. nedeni ubuntu değil lisansım yok :-\
Benim okulan almış olduğum spss 15.0 for windows sürümünün lisansı var ve bunu kullanmam gerekli ama ekteki hatayı alıyorum.
Wine sürümü (wine-1.4.1) wine ppa'sı da ekli ve güncel
Bu hatanın bir çözümü var mı acaba?

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

burk

@guopx Ubuntu kurulumu sırasındaki hatalar üzerinden gitsek daha verimli olur diye düşünüyorum.

guopx

@burk Ubuntu versiyonu kurulumu sırasında hata almıyorum. Normal şekilde kuruluyor ancak asıl problemim spss 16 for linux için lisansımın olmaması. kısıtlamalı geliyor ve yapmam gereken birçok işlemi yapamıyorum mesela ANOVA veya bazı istatistik testleri lisanssız yaptırmıyor lisans istiyor. Spss 15 for win versiyonunun lisansı var bende wine ile onu kullanmak istiyorum

gecegezen

Windowsun yeniden başlatmasını istiyor. Wine'ye bir şey eklediniz mi? veya bu programı windows'ta kurduktan sonra yeniden başlatmanız gerekiyor muydu?
Bilgisayarı yeniden başlatıp bir denermisiniz (dolaylı olarak winede yeniden başlıyacaktır :))
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

guopx

Yeniden başlatıp tekrar denedim ama aynı hata. wine'ı ubuntu yazılım merkezinden kurdum sonra da ubuntu tweak ile ubuntu-wine team ppasını ekledim ve güncelleştirdim. ppa'yı eklemeden de denemiştim aynı hatayı almıştım :-\

burk

if