LG telefonumu Ubuntu'ya bağlamak istiyorum

Başlatan hs, 01 Eylül 2012 - 15:19:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hs

win7'den ubuntuya geçmek için her şey hazır sayılır son olarak ben telefonumu (LG new chocolate) 3 yıldır modem olarak kullanıyorum yani P-C Suite ile notebook'a bağlantı veriyorum. Ama LG p-c suite yazılımı sadece windowsta çalışıyor wine sitesini kurcaladım ama bişey anlayamadım.

Bu konuda bir çözüm bulmam gerekiyor...
"Dikkatsizce yapılan değişim tehlikelidir; fakat asıl tehlike kör muhafazakarlıktır." Henry George

Barış Can

Merhaba,
Telefonunuzu direk görmüyor mu sistem? Şahsen ben de LG kullanıyorum ve direk görüyor, tabii model farkı var.
» genelde hiçbir şey planladığım gibi gitmez.
» kişisel blog.

hs

Hayır malesef telefon java tabanlı akıllı değil USB kablosunu takınca 3 seçenek çıkıyor telefon ekranında "usb disk, p-c suite, müzik senkronizasyonu" o şekilde bağlantı kuruyor.
"Dikkatsizce yapılan değişim tehlikelidir; fakat asıl tehlike kör muhafazakarlıktır." Henry George

krwlng

@hs ağ bağlantıları uygulamasından mobil genş bant sekmesine geçip yeni ağ oluşturmayı deneyebilirsiniz, telefonunuzun modem sürücüsünü tanıyorsa çekirdeğiniz, otomatik olarak çalışması lazım.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

Barış Can

Biraz araştırdım kısaca fakat, herhangi bir şey bulamadım Linux'a dair. Wine ile sürücü çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Öncelikle Wine'i indirmelisiniz, yazılım merkezinden indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
» kişisel blog.

meda

hs
telefonu usb'den bağlayınca seçeneklerden pc-suite modunu seç.Bundan sonrası 3g modem kurulumu gibi.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

hs

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar hepsini deneyeceğim.

Alıntı yapılan: Ryuzaki - 01 Eylül 2012 - 15:20:23
direk görüyor

Hocam sizin telefon android mi? Hani en kötü ihtimal telefonu değiştirebilirim tüm android cihazları direk bağlanıyor mu acaba?

Barış Can

Evet @hs, android işletim sistemi. Lg optimus one P503 kullanıyorum. Hepsini otomatik olarak görüyor mu soruna bir fikrim yok fakat bu cihazı görüyor. :)
» kişisel blog.

sem

Geçenlerde bir Android'i tanıtamamıştık diye anımsıyorum forumda...

Not: Başlık konu içeriğini yansıtmıyor. Konu ile alakalı olarak değiştirirseniz forum kurallarına uymuş olursunuz.

Kolay gelsin...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

facell

Bu bağlantı işinize yarayabilir.

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 480 @ 2.67GHz
Bellek: 3.7 GB
İşlemci Mimarisi: x86_64
Masaüstü Ortamı: GNOME Shell