FedoraTR'den Haber Getirdim

Başlatan keylog, 04 Ağustos 2012 - 14:46:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keylog

Merhaba dostlar, FedoraTR topluluğu zor bir dönem geçirmekte, sitelerinden paylaştıkları yazıyı okursanız belki içinizden yardım edeni çıkar diye düşündüm. Görüşmek üzere...

Alıntı YapFedora Türkiye topluluğunun sayfasına hoş geldiniz.
Son bir haftadır yaşadığımız disk problemlerinden dolayı bildiğiniz üzere ulaşılamıyoruz. Bir süre daha problemler devam edecek gibi görünüyor ve en yakın şubat ayına dönmemiz mümkün gözükmekte. Bu süreç içerisinde sizleri FedoraTR'den mahrum bıraktığımız için özür dileriz.

Daha önceden haberler kısmında kullandığımız drupal'i fırsattan istifade yardım edecek arkadaşlar çıkarsa wordpress'e çevirmeyi düşünüyoruz. İletişim kurmak isteyen arkadaşlar faruk [et] iyte [.] net adresinden bize ulaşabilirler
Ömer Faruk AK Duyuru: 4 Ağustos 15:30:14 2012

http://fedoratr.org/

krwlng

Yardımcı olacak arkadaşlar illa ki çıkacaktır, o zamana kadar bütün Fedora Türkiye müdavimlerini, forumumuzda görmekten ben şahsım adına mutluluk duyarım, diğer dağıtımlar kısmından kendi forumlarındaki gibi sorunlarını çözmeye devam edebilirler.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

KemalALKIN

Fedora TR topluluğu ve diğerleri Ubuntu'ya oranla çok çok düşük. Forumlar ölü geçiyor birde bu sorun çok can sıkıcı. İnşallah çözerler :(.
www.tckemal.ist

keylog

Alıntı yapılan: KemalALKIN - 04 Ağustos 2012 - 21:09:57
Fedora TR topluluğu ve diğerleri Ubuntu'ya oranla çok çok düşük. Forumlar ölü geçiyor birde bu sorun çok can sıkıcı. İnşallah çözerler :(.

Bence kullanım oranlarıyla birebir orantılı, son kullanıcının kullanımına devam ettiği nadir dağıtımlardan birisi ubuntu...

burk

Alıntı yapılan: keylog - 04 Ağustos 2012 - 22:57:02
Bence kullanım oranlarıyla birebir orantılı, son kullanıcının kullanımına devam ettiği nadir dağıtımlardan birisi ubuntu...
Bu sonuca nasıl ulaştınız?

Düzeltme: Ben cümleyi "Kullanıp da Ubuntu'da kalan kullanıcı nadirdir." şeklinde algılamışım, kusura bakmayın.

heartsmagic

Öncelikle geçmiş olsun diyelim, veri kaybı can sıkıcı bir mesele. Şubat'a kadar geri gitmek apayrı bir can sıkıntısı haliyle.
@krwlng güzel söylemiş, forum tekrar aktif olana kadar bizler burada elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışırız Fedora kullanıcılarına.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Aequitas

Alıntı yapılan: keylog - 04 Ağustos 2012 - 14:46:05
Alıntı YapDaha önceden haberler kısmında kullandığımız drupal'i fırsattan istifade yardım edecek arkadaşlar çıkarsa wordpress'e çevirmeyi düşünüyoruz. İletişim kurmak isteyen arkadaşlar faruk [et] iyte [.] net adresinden bize ulaşabilirler
Ömer Faruk AK Duyuru: 4 Ağustos 15:30:14 2012

http://fedoratr.org/

Biri çeviri mi dedi? :)

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

heartsmagic

Çeviriden kasıt Drupal'dan WP'ye geçiş @Aequitas :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.