Dreamweawer Alternatifi

Başlatan Barış Can, 21 Temmuz 2012 - 16:03:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Barış Can

Selamlar,

Windows'ta iken, Dreamweawer mx 2004 kullanıyordum, evet biraz eskilerde kalmıştım çünkü macromedia'nın yaptığı sürüm daha hoşuma gidiyordu.

Gerek tasarladığımız html dosyalarını otomatik koda döken, gerekse görünüm olarak gösterebilen dw tarzında bir yazılım arıyorum. Birçok alternatif buldum fakat sadece bir editör değil, dw gibi görünümü gösterebilen, tasarımdan koda dökebilen bir şey arıyorum. 
Bu yüzden en iyi yol size sormaktır sanırım.

Var mıdır bir bilginiz, ilginiz? :)
» genelde hiçbir şey planladığım gibi gitmez.
» kişisel blog.

ersinkandemir

BlueFish mi ne vardı sanırım, denediniz mi?
Where there's a shell, there's a way.

Barış Can

Selamlar, @Ersin Kandemir;

Şu an KompoZer adlı editörü buldum, onu kullanıyorum. BlueFish'i de listeme ekledim, bugün deneyeceğim.

Teşekkürler.
» kişisel blog.

alquirel

Barış Can

» kişisel blog.

tefoski

- Amatörler iiçin,
- .html editörü SeaMonkey,
- Türkçe ( 32 bit ) kullanımı kolay ...

http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php/SeaMonkey
BirDost

krwlng

Bluefish biraz daha kodlamaya yönelik gibi, Kompozer daha tasarım yönlü bir uygulama, benim önerim Aptana Studio tabi deneyip en çok hoşunuza gideni kullanmak size kalmış.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

secret35

Ardaşım linux dada dreamwiever kullana bilirsin şahsiyen kendim kullanıyorum ve hiç bir sorun şuana kadar yaşamadım. Aşağıdaki *bağlantı den yazılımı indir wine ile kur.

Kendi sunucumda barındırdığım için *bağlantı kırılma sorunu yoktur. ................bağlantı sorunu olmayan

Ayrıca bende web masterim siteler hakkıda yardımcı olamaya çalışırım.

umutubuntu

@secret35 forumda korsan içerik bağlantısı vermek yasaktır, bu sebepten dolayı uyarı aldınız. Lütfen tekrar etmeyiniz.

gokhanyildiz

Geany kullanın. Otomatik kod tamamlama özelliği de var.