Kurulum sonrası performans düşüklüğü

Başlatan biminimalist, 15 Temmuz 2012 - 10:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

biminimalist

Merhaba, Xubuntu'yu ilk kez kurdum. Çok güzel, çok beğendim. 1gb ram ddr 2 ve ati raden hd 2400 256mb ekran kartım var ama bilgisayarım yavaş. 5gb swap alanı vermeme rağmen performansı düşük. Video falan izlerken donmalar *oluyor. Bir de ayarlarını falan yapamadım hiç. Yeni olduğum için biri yardımcı olabilir mi ? İster burdan ister uzak masaüstü yardım programıyla.

bytan

Takas alanının bu sorununa çok etkisi olmaz. Ekran kartı sürücünü kurdun mu? Yaşadığın tek sorun video izlerken donma sorunu mu?

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=33412.0
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

biminimalist

Etkin durumda şuan yükledim bide onun üstünde ati/amdkurulum sonrası güncelleme yazıyo indiriyo kurarken hata veriyo detay için .log dosyasına bakın diyo   birde videolardada değil performans olarakta yavaş geldi

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 15 Temmuz 2012 - 11:24:05

Güncel

bytan

Tam olarak ne dediğini anlamadım. Hata veriyor diyorsun da ne hatası veriyor? Hatadan hataya yorumlar da değişir. Verdiğim bağlantıdaki ilk iki komutun çıktısı nedir?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

heartsmagic

Güncellemeler ibaresini içeren sürücüyü değil de diğerini kurmaya çalıştığında ne oluyor? Forumdaki ATI bölümüne baktın mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.