[Çözüldü] Açılışta Şifre isteyen programı öğrenmek?

Başlatan shox, 14 Temmuz 2012 - 21:46:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shox

Bilgisayarımı her açtığımda benden kimlik doğrulaması istiyor.Kimlik doğrulamasından kastım hani program kurarken yada kaldırırken bizden şifre istiyorya işte o şifre. Ben doğrulamayı yapsamda yapmasamda gözle görülür hiç bir değişiklik olmuyor. Acaba arkaplanda çalışlan bir programmı istiyor anlamadım. Bu kimlik doğrulamasını isteyen programın ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?

hckr

Sanırım Parolalar ve anahtarlar uygulamacığıdır.Wi-fi kullanıyorsanız kayıtlı şifreyi elde etmek için istiyordur büyük ihtimalle.

shox

Ama bu şifre isteme olayı 3-5 gün önce başladı ubuntu kuralı 10 gün oldu bir hafta böylebirşey olmadı o zamanda kablosuzu kullanıyordum ama istemiyordu. Ben soruynun kablosuz olduğunu düşünmüyorum . Hem ben parolayı girmesemde kablosuz bağlantıyı kuruyor yinede bilgisayarım.

heartsmagic

Ağ Yöneticisini panelde sağ tıkla, Bağlantıları Düzenle de, kendi kablosuz ağını seç. Tekrar düzenle dedikten sonra açıklacak pencerede en alta bak. Orada "Tüm kullanıcılar için kullanılabilir" çentiği işaretli mi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

AlperenUtlu

Bu sorun bende de var. İlk kurlum yaptıktan sonra sorun yoktu birkaç gün sonra her açılışta şifre istemeye başladı.

Alıntı yapılan: heartsmagic - 15 Temmuz 2012 - 01:59:45
Ağ Yöneticisini panelde sağ tıkla, Bağlantıları Düzenle de, kendi kablosuz ağını seç. Tekrar düzenle dedikten sonra açıklacak pencerede en alta bak. Orada "Tüm kullanıcılar için kullanılabilir" çentiği işaretli mi?

Bende bu çentik işaretli. Ama yinede şifre istiyor. :/

shox

Alıntı yapılan: heartsmagic - 15 Temmuz 2012 - 01:59:45

evet işaretli ve hala şifre istiyor. Sizi kablosuza yönlendiren nedir bilmiyorum ama ben bu şifreyi girsemde girmesemde kablosuza bağlanıyorum zaten.

heartsmagic

@hckr'ın dediği uygulamayı bir bulup oradaki kayıtlı parolaları bir temizlemeyi deneyin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

shox

Alıntı yapılan: heartsmagic - 16 Temmuz 2012 - 23:14:38
@hckr'ın dediği uygulamayı bir bulup oradaki kayıtlı parolaları bir temizlemeyi deneyin.
o uygulamayı buldum ve parolalar sekmesinde sadece parolalar adında bir klasör var başka birşey yok birde tercihler seçeneğine baktığımda orada anahtar sunucuları var.daha bunları silmedim sileyimmi???

bytan

Son zamanlarda şifre değişikliği yapmış mıydınız?

Uygulamayı açtıktan sonra sağ tıklayıp şifreyi değiştir seçeneği ile, eski şifreni yaz ve diğer iki kutuyu boş bırakıp tamam de. Ekrana gelen soruyu da onaylayarak oturumunu kapatıp açarak durumunu kontrol et.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

shox

sadece uçbirimde "su" komutunu kullanmak için şifre ataması yapmıştım o kadar.

bytan

Bu atadığın şifre ile kullanıcı şifren farklı mı?

Ayrıca:

Alıntı yapılan: bytan - 17 Temmuz 2012 - 19:58:53
Uygulamayı açtıktan sonra sağ tıklayıp şifreyi değiştir seçeneği ile, eski şifreni yaz ve diğer iki kutuyu boş bırakıp tamam de. Ekrana gelen soruyu da onaylayarak oturumunu kapatıp açarak durumunu kontrol et.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
PF @ ST

shox

bytan

Belirttiğim öneriyi uygulayınca sonuç ne oluyor?

PF @ ST

shox

Alıntı yapılan: bytan - 18 Temmuz 2012 - 20:07:06
Bu atadığın şifre ile kullanıcı şifren farklı mı?

Ayrıca:

Alıntı yapılan: bytan - 17 Temmuz 2012 - 19:58:53

Biraz geç oldu kusura bakmayın deneme fırsatı bulamamıştım. Önerinizi denedim ve olumlu sonuç aldım yardımınız için teşekkür ederim.