[Çözüldü] UbuntuOne aktif olmuyor?

Başlatan shox, 12 Temmuz 2012 - 15:32:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shox

Arkadaşlar ubuntuone'yi açmaya kalktığıumda bana ya üye ol yada kaydın varsa giriş yap seçeneklerini sunuyor bende kayıt olayım diyorum ama güvenlik kodunu göremiyorum bunu üzerine bende sitesinden üye oldum oradan giriş yapabiliyorum ama bilgisayardaki ubuntuone eklentisiyle oturum açamıyorum. Sitedeki kullanıcı adı ve parolayı kabul etmiyor. Sorun nerede olabilir acaba?

hckr

shox

Teşekkür ederim ama orada anlatılana göre ayarları yaptım daha sonra dili türkçeye çevirip tekrar başlattım ama ubuntuone bağlantı sorunu yaşıyor hala. Sanırım asıl çözüm bulunana kadar beklemek gerekecek.

hckr

Alıntı yapılan: shox - 12 Temmuz 2012 - 16:05:49
Teşekkür ederim ama orada anlatılana göre ayarları yaptım daha sonra dili türkçeye çevirip tekrar başlattım ama ubuntuone bağlantı sorunu yaşıyor hala. Sanırım asıl çözüm bulunana kadar beklemek gerekecek.
Hayır yanlış yapmış olmalısınız dili ingilizceye çevirdikten sonra oturumu kapatıp tekrar açın.Ondan sonra ubuntu one hesabınızla giriş yapın.Ardından dili türkçeye çevirip oturumu kapatıp geri açın.
Yalnız bugün ubuntu one'da bazı sıkıntılar var.Facebook sayfalarında duyurdular belki bir ihtimal ondan kaynaklanıyor olabilir.

shox

olabilir o zaman yarın tekrar denerim.Teşekkür ederim.

hckr

Alıntı yapılan: shox - 12 Temmuz 2012 - 17:55:23
olabilir o zaman yarın tekrar denerim.Teşekkür ederim.
Bakın bugün bir daha konu açıldı sorun çözüldü arkadaşın: http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=34703.msg417651;topicseen#msg417651

shox

Şuanda ubuntuoneyi tekrar açtım ve çalıştı.demekki ben bir hata yaptım.yardım ve sabrınız için teşekkür ederim.