İdm gibi indirme programı ?

Başlatan casper53, 09 Temmuz 2012 - 12:32:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

casper53

Arkadaşlar IDM gibi indirme programı var mı? Tek lazım olan program bana o, video indirmem gerek. Linux için oyunlardan vazgeçtim, filmlerden geçemem, ben hep indirip arşive atıp izliyorum.

odyssey

casper53

Kardeş bana videoyu izlerken indirmemi sağlayacak bir program gerek, indirme sitelerinden değil.

odyssey

casper53

kardeş benim favorim chrome :D . Geçmiş Kaydediyor :(

empax

pyLoad diye bir uygulama varmis. Istediginizi karsilar mi ?

Alttaki resme gore direkt video indirebiliyor.
http://pyload.org/screenshots
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

casper53

o sadece youtube için  neyse yok galiba iyice araştırdım indireceğim şeyler olunca mozilla'ya geçerim. çareler bitmez. ama bilen varsa, yazarsa sevinirim.

hckr

Firefox Down them All! eklentisi ve Video Download Helper işinizi görecektir.

arpia

Alıntı yapılan: odyssey - 09 Temmuz 2012 - 12:53:51
O zaman şunu dene Firefox ile
İndirmediği video ve ses dosyası yok gibi * bir şey
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/?src=cb-dl-mostpopular
Sadece youtube için değil, her yerde kullanabilirsiniz. Adres çubuğunun sol tarafında programın simgesini göreceksiniz. yanında ki ok ile video seçebilirsiniz.

heartsmagic

Ben de başlık için ufak notlar geçeyim.

1. Başlık açmadan önce arama yapmak zaman kazandırır.
2. Başlık açarken hangi uygulamanın ne için istendiği, başka hangi uygulamaya bağlı olacağı, sınırlamalarının olmasının istenip istenmediği lütfen açıklansın. Bu da zaman kazandıracaktır yardım edecek arkadaşlara.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

emre b.

2 yıl geçmiş, IDM'nin tıpkısının aynısı bir program önerebilirim. Xtreme download manager http://sourceforge.net/projects/xdman/
Tools>Options kısmından "Connections"ı seçip indirme başına bağlantıyı 32, Tcp'yi 64 yaparsanız işinizi bayağı görecektir. Chrome ve firefox bütünleştirme eklentisini de içeriyor program.

agritux

Uzun zamandır Firefox'un DownThemAll eklentisini kullanıyorum. Her işimi görüyor. En çok beğendiğim yanı md5, sha kontrolü de yapıyor olması.

alikemal0162

Alıntı yapılan: hckrFirefox Down them All! eklentisi ve Video Download Helper işinizi görecektir.
videodownloader eklentisinden ziyade flashgot kullanmak daha mantıklı.flashgottan varsayılan indirme yönrticisini down them All  olarak ayarlarsan gayet kullanıslı olur

pars bilisim

ekşi sözlük yazarından alıntıdır.Uzun zamandır bu şekilde sorunsuz kullanmaktayım.Yine firefox Video Download helper sayesinde flashget aracılığıyla indirme yapmaktayım.Xtreme download manager gerçekten fevkalade.Bildiğiniz IDM arkadaşlar.Tek eksisi youtube videolarını direk yakalayamıyor yine video download helper ile"Video urlsini kopyala" diyip programa yapıştırıyorum tamamdır

windows'tan ubuntu'ya geçince dengini bulamadığım yegane windows yazılımı. öyle ki yana yakıla kullandığım downloader for x, multiget, jdownloader ve wget'te ya istenilen indirme hızına ulaşılamıyordu, ya hızda gereksiz dalgalanmalar oluyordu, ya konulan hız limiti aşılıyordu, ya özellik yoksunuydu, ya da gereksiz hantaldı. en sonunda canıma tak edip şu güzide yazılımı wine yolu ile kurmaya karar verdim. kurulumu ise gayet basit:

- wine kurulur.
- http://www.flashget.com/en/download.htm adresinden 1.9.6 sürümü indirilir. (tavsiye edilen sürüm budur)
- indirilen dosya wine ile yüklenir. ( sağ tıklayıp '"wine windows program loader" ile aç' seçilir)
- tıpkı windows'ta imiş gibi yükleme yapılır. (yüklenecek yere dokunulmaz)
- firefox'a flashgot eklentisi kurulur.
- firefox'ta adres çubuğuna about:config yazılıp girilir, uyarıya söz verilir geçilir.*
- açılan sayfadaki süzgece flashgot.usewine yazılır, gelen değerdeki false çift tıklanarak true yapılır.
- firefox baştan başlatılır. "araçlar > flashgot > diğer ayarlar > genel" yolu ile gelen pencerede flashget seçilir. eğer seçilir halde değilse gelişmiş sekmesinden "şimdi algıla" denir.
- firefox baştan başlatılır.

işte bu kadar. böylece bir dosya indireceğinizde açılan indirme penceresinde flashget'i seçerek indirmeleri yapabilirsiniz; varsayılan olarak ayarlayıp bu adımı da esgeçebilirsiniz tabi. flashget'in otomatik güncellemesini kapatmayı unutmayın. ubuntu için işe yarayan bu yöntemin son 2 yılda çıkan tüm linux dağıtımları için de çalışacağına eminim. haydin kolay gelsin...

not: ubuntu'nun depolarındaki** flashgot'a flashget'i tanıtmak mümkün olmuyor. o yüzden firefox eklentileri sitesindeki flashgot'ı kurmanız önerilir.

FireSwords

phibershini

Kardeşim neden vazgeçtin ki oyunlardan :D Dualboot kurulum yapsaydın ya. Bak ben hem cs go dota falan oynuyorum hemde kod yazıyorum. Oyun oynarken go to W8.1 kod yazarken go to Lİnux Mint :)

Konu içinde sana adamlar üşenmemiş onlarca şey vermiş hiçbirini beğenmemişsin :D bende o önerilerden kaptım bir şeyler şuan video download helper adlı uzantıyla indiriyorum filmimi. İdm den daha çok beğendim (2 senelik idm kullanıcısı olmama rağmen) adamlar hiç uğraştırmamış uzantıyı ekle , videoya tıkla , sağ üste bildirim gelsin , onayla. Bitti :D

neynefes

Başlık biraz eskiymiş sanırım @phibershini :)

ahmet_matematikci

Eski konu hortladı ama belirtmeden geçmeyeyim
idm üstüne program yok.
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

neynefes

Linux tarafında flareget idm ile aynı fonksiyonu yerine fazlasıyla getiriyor.

seron

Alıntı yapılan: phibershini - 21 Ocak 2016 - 14:59:07
(...) adamlar hiç uğraştırmamış uzantıyı ekle , videoya tıkla , sağ üste bildirim gelsin , onayla. Bitti :D
Sende neden öyle çalışıyor? Ben o dediklerini yapmıyorum bile: ilgili sayfaya geldiğimde video download helper'ın gri topları renkli oluyor ve yakaladığı video adedine göre rakam çıkıyor. simgesine tıklatıp istediğim çözünürlükte olanına tıklıyorum, tamam. yok adres yapıştır yok vb yok?

IDM güzel bir indirici evet. Ben onun en çok hız sınırı ayarlanabilmesini seviyor(d)um. Haram yazılımlara tevbe edince benzeri XDM'ye geçmiştim. Şimdi ise söz konusu eklentiyi kullanıyorum.

Kget şu anda sistemimde kurulu ve ayarlarda "hız sınırlaması" seçeneği var; ancak çalışmıyor. Daha doğrusu sınırlamıyor. Ben genellikle kişisel dizüstü'mle tanıdık bir internet kafeden bağlanıyorum. Eğer indirme hızımı sınırlamazsam windows-oyun canavarları(çocuklardan bahsediyorum) "bağlantı gitti" diye feryadetmeye başlıyor. O yüzden grafik arayüzden hız limiti konabilen bir yazılım biliyorsanız lütfen buradan bildirin.

fsutil

Alıntı yapılan: neynefes - 21 Ocak 2016 - 15:59:03
Linux tarafında flareget idm ile aynı fonksiyonu yerine fazlasıyla getiriyor.

Teşekkürler, yeni öğrenmiş oldum programı, kullanışlı

ata1

4kvideodownloader  depomuzda var @asia ama üceretli galiba yanılmıyorsam denemedim sadece gözüme çarptı dün

cokomoko

Tüm bu sayılan indirme yöneticileri ve idm'den daha etkili bir indirme aracı var ama youtube video yakalama konusunda başarılı değil, bir de interneti ve çekilen dosyanın olduğu sunucuyu haddinden fazla sömürüyor ve meşgul ediyor. Sırf bu nedenle adını yazmıyorum ama arayan bulur, ayarını da yaparsa ne kadar hızlı olduğunu görür.   
''Eğer 386BSD ben Linux'a başladığımda var olsaydı, Linux büyük bir olasılıkla olmazdı."
........................Linus Torvalds..........................
İnsanın aradığı sadece huzur ve mutluluktur, 1 numara olmak yalnız kalmak demektir ve 1 numara kalmak için birçok şeyi feda etmek zorunda kalırsın...

ahmet_matematikci

hocam özelden yazar mısın tam istediğim program
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

cokomoko

Tam istediğin program olduğunu sanmıyorum, eğer sunucuyu fazla meşgul etmese yazardım, hatta bir ara anlatım yapma niyetim de vardı. Özellikle linux dağıtımları için paketleri daha hızlı çekme konusunu da içeren bir anlatımdı. Ama sonra düşündüm de herkes benim gibi paket sunucuları meşgul etse hoş bir durum olmayacaktı, o yüzden vazgeçtim. Şimdilik adı ben de kalsın ama ufak bir inceleme ile bulabilirsiniz.
''Eğer 386BSD ben Linux'a başladığımda var olsaydı, Linux büyük bir olasılıkla olmazdı."
........................Linus Torvalds..........................
İnsanın aradığı sadece huzur ve mutluluktur, 1 numara olmak yalnız kalmak demektir ve 1 numara kalmak için birçok şeyi feda etmek zorunda kalırsın...