Postfix özel domainlere mail göndermiyor

Başlatan deox, 06 Temmuz 2012 - 00:34:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cagriemer

x.x.x.152 com'a x.x.x.150 de net adresinize cozumleniyor. Verdiginiz ciktilarda x.x.x.150'yi com olarak gostermissiniz. Onu eger kasitli olarak degistirmediyseniz kullandiginiz DNS sunucuyu da MX kayitlari icin kontrol etmekte fayda var.

arpia

@cagriemer'in dediği gibi Reverse DNS kaydı için kontrol lazım o zaman.
Ben şehirler arası yola çıkıyorum arkadaşlar, kolay gelsin size.

@deox umarım düzelir. Port olayına dikkat edin telekom 25'ten çıkmanıza izin vermiyor olabilir. Bu durumda her yere ulaşmaz gönderdikleriniz.
25. portu açtırmanız da fayda var, yada kendi portunuzu değiştirin sonra reload edin postfix'i ... Son söylediğim daha kolay sanırım :)

deox

Alıntı yapılan: arpia - 06 Temmuz 2012 - 16:05:22
Alıntı yapılan: deox - 06 Temmuz 2012 - 15:35:31
Onuda kontrol ettirtim ancak ısrarla BlackList'te olmadığımızı söylüyor. Hatta siz bizi Black List'ten çıkartın diyorlar :)
Telekom'la görüştünüz değil mi? Telekom'dan çıkan esprilere bak :)
Sizin posta trafiğinizin yoğunluğundan dolayı Telekom kara listeye ekliyordu, bir kaç yıl önce baya bir firmanın başını ağrıttılar.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Temmuz 2012 - 16:09:18

Conf dosyasında portu 25 olarak gördüm ? 25. porttan çıkabiliyor musunuz Telekom tarafından ? Sadece 587 olabilir bu durumda benzer sıkıntılar yaşarsınız.
Karşı taraf 587 portundan istek kabul etmek zorunda değil?
Port dengesini sağlamak lazım.

Öncelikli olarak Conf dosyanızdan portu değiştirip reload eder misiniz?

Bizim FW'da 25.port tanımlandığı için 25 portunu kullanıyorum. 587 portu için tanımlama yapılmadığı için mail atamıyorum..