[Çözüldü] Dropbox kurulumda takıldı

Başlatan hasanyılmaz, 24 Haziran 2012 - 01:14:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasanyılmaz

Dropbox kurulum sırasında tam olarak kurulamadı. Her oturum açıldığında iki işlemciden biri dropbox için çalışıyor. Sürekli bir işlem yapıyor conky'den gördüğüm kadarıyla. Kurulan, çalışan bir arayüz de yok. Nasıl silinebilir ya da doğru düzgün kurulabilir?

if

@hasanyılmaz, nasıl yüklemiştiniz? ps aux | grep dropbox ne diyor?

hasanyılmaz

hassan@yilmaazzz:~$ ps aux | grep dropbox
hassan    5091  0.0  0.0  14940   932 pts/2    S+   10:08   0:00 grep --color=auto dropbox

Şimdilik yok böyle işlemciyi meşgul etmesi. Ama uygulamanın kendisi kurulu görünüp çalışmıyor.

Bir de şu sorgu komutlarının ne işe yaradığıyla ilgili bir derleme var mı forumda?

if

@hasanyılmaz, dropboxd ile başlatılıyor. Eğer .deb paketi ile kurduysanız sudo dpkg -r dropbox komutu ile kaldırabilirsiniz. dpkg -l | grep dropbox paketin durumunu gösterir.

hasanyılmaz

sudo dpkg -r nautilus-dropbox

Yukarıdaki kod ile kaldırdım ve yeniden kurdum. Durum aynı. Sistem başladıktan bir süre sonra yine işlem yapmaya başlıyor ve durdurulamıyor. Benzer bir şeye rastlayamadım diğer forumlarda da.

Geçici çözüm yeni sürümüne kadar kullanmamak oldu Ubuntu'da.

if

@hasanyılmaz, acaba ilk defa çalıştığı için mi bu kadar çok kaynak tüketiyor diye düşünmeye başladım. Bir kaç gün sonra düzelme oluyor mu?

hasanyılmaz

İşlemciler sürekli çalışıyordu. 70 ve  üzerinde seyrediyor sürekli sıcaklık; Normalde 45-50 arası. Birkaç gün beklemek zarar verebilir diye kaldırdım.

Daha önce çok kurdum uygulamayı ama hiç böyle bir şey olmadı. Yazılım Merkezi'nden kurmak da sitesinden .deb paketini indirmek de aynı sonucu veriyor. % 99'da bir takılma var.