Ubuntu 12.04 kilitleniyor!

Başlatan akumas, 13 Haziran 2012 - 20:53:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akumas

Merhaba arkadaşlar, bugün Ubuntu'nun kendi sitesinden Ubuntu 12.04 32bit sürümünü indirdim fakat epey sorun yaşıyorum. Öncelikle Unetbootin ile USB bellekten kurulum yaptığımı belirteyim. Kurulumu yaptım ve sonra USB'yi çıkarınca işletim sisteminin başlamadığını farkettim. Galiba GRUB USB üzerine kurulmuş :( Bunu nasıl düzelteceğimi bilen arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim. Daha da önemlisi 12.04, 11.10'a göre epey sorunlu çıktı. Kilitlenip duruyor. Galiba flash player'da olabilir. firefox da denedim, chromium da denedim ama aynı. belki flashtan da olmayabilir ama çok kilitleniyor. hiçbir şey yapamıyorum ve restart çekmek zorunda kalıyorum. işlemlerim yarıda kalıyor :( Bu sorunu yaşayanlar var mı veya bir çaresini bilen??
abidinn.tumblr.com
Dağıtım: Elementary OS Luna (Unstable)

if

@akumas, önce grub'u olması gereken yere kuralım sonra diğer sorunlara eğilelim. Yeniden grub2 kurulum başlığından faydalanarak grub2'yi dahili belleğe kurunuz.

akumas

Onu bir deneyeyim :)

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 14 Haziran 2012 - 20:04:30

Şimdi 11.10 kurdum CD'den, ohh mis :) Hem takılmalar gitti, hem de GRUB'u doğru yere kurdum. Yine de çok teşekkürler :)
abidinn.tumblr.com
Dağıtım: Elementary OS Luna (Unstable)