Gimp Karikatür Çalışmalarım

Başlatan gogobeko, 05 Haziran 2012 - 18:55:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet_matematikci

Eline sağlık hocam. Bunları masaüstü 1024*768 şeklinde hazırlada masa üstü yapalım.
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

gogobeko

Alıntı yapılan: ahmet_matematikci - 30 Ocak 2013 - 18:59:38
Eline sağlık hocam. Bunları masaüstü 1024*768 şeklinde hazırlada masa üstü yapalım.

Artık bundan geçti İnşallah bir dahaki sefere öyle yaparım.
"Ömür umuttan önce bitmeli." [Talip Dalkılıç]

ahmet_matematikci

Hepsini bir yere sıkıştır. İş yerinde aynı masa üstlerinden usandık yaw...:)
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

tlg

Ellerine sağlık, çok güzel olmuş çalışmalar :)

gogobeko

teşekkürler..

Aslan Bacanak

KemalALKIN

Dokunmatik ekran ile yansıtma şansın olsa daha muhteşem yaparsın ve Google'ın Doddle'larını yapan Çin'li adam gibi rahat çizersin :).
www.tckemal.ist

gogobeko

GİMP çizimlerine Neşet Baba ile devam edelim bakalım...gece gece birden esti..

ersinkandemir

Ellerinize sağlık, ne zamandır başlığı görmüyordum. Yeni çalışmalar da harikaymış. :) Neşet Ertaş'ın çiziminin büyük hâli var mı şu an 221x176 boyutlarında görüyorum ben.
Where there's a shell, there's a way.

gogobeko

Alıntı yapılan: ersinkandemir - 14 Eylül 2014 - 16:47:30
Ellerinize sağlık, ne zamandır başlığı görmüyordum. Yeni çalışmalar da harikaymış. :) Neşet Ertaş'ın çiziminin büyük hâli var mı şu an 221x176 boyutlarında görüyorum ben.

Malesef aslında onu gif olarak hazırlamıştım.Hareketli bir resimdi.Ama burada gif çalışmıyor

Altaylardan_Gelen_Atlı

@gogobeko ellerinize sağlık harika çalışmalar ricam odur ki basit GİMP temelli  bir video anlatımı sunsanız meraklılar için esin kaynağı olabilir tabii uygunsa

saygılar
'' YasLandığın ağaç kof ise sende yıkıLırsın ''

gogobeko

Alıntı yapılan: Mr.AsLanturk - 03 Mayıs 2015 - 13:05:26
@gogobeko ellerinize sağlık harika çalışmalar ricam odur ki basit GİMP temelli  bir video anlatımı sunsanız meraklılar için esin kaynağı olabilir tabii uygunsa

saygılar

Eyvallah kardeşim..Gimp ile çizdiğim bir karikatürü çizerken biraz da gevezelik yaptığım şöyle bir video çekmiştim bir aralar onu paylaşayım madem.

https://www.youtube.com/watch?v=7d5C0C1jD08

hwpplayer1

Ömür umuttan önce bitmeli ve Neşet Ertaş resmi birbiriyle güzel giden iki parça bence.Elinize sağlık.Bu arada GIMP hakkında düşünme imkanım oldu.
özgür yazılım , özgür donanım , özgür toplum

gogobeko

Alıntı yapılan: hwpplayer1 - 02 Ağustos 2015 - 14:47:59
Ömür umuttan önce bitmeli ve Neşet Ertaş resmi birbiriyle güzel giden iki parça bence.Elinize sağlık.Bu arada GIMP hakkında düşünme imkanım oldu.

Aslında Neşet Ertaş resmi yarım kaldı öyle koyduk buraya ama o bi anda gelişmiş bir resimdi.İyiki iddalı değiliz de böyle eksik gedik paylaşabiliyoruz  :D

hwpplayer1

Ben aslan'ı da , Neşet Ertaşı da duvar kağıdı olarak yerleştirdim masaüstüme.Lisansı nedir ? Her ne kadar sadece masaüstüme koyacak olsam da merak ettim.Teşekkürler.

gogobeko

Alıntı yapılan: hwpplayer1 - 02 Ağustos 2015 - 18:46:38
Ben aslan'ı da , Neşet Ertaşı da duvar kağıdı olarak yerleştirdim masaüstüme.Lisansı nedir ? Her ne kadar sadece masaüstüme koyacak olsam da merak ettim.Teşekkürler.

:) ben halkın sanatçısıyım diyen Neşet Ertaş'ın resmine lisans hakkı de ne ola ki ... ille de bir lisans belirtelim dersen "helal" diyelim :D

hwpplayer1

Alıntı yapılan: gogobeko - 03 Ağustos 2015 - 13:23:25
Alıntı yapılan: hwpplayer1 - 02 Ağustos 2015 - 18:46:38

:) ben halkın sanatçısıyım diyen Neşet Ertaş'ın resmine lisans hakkı de ne ola ki ... ille de bir lisans belirtelim dersen "helal" diyelim :D

Teşekkürler.Elinize sağlık.