Gimp Karikatür Çalışmalarım

Başlatan gogobeko, 05 Haziran 2012 - 18:55:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gogobeko

Bizimkiler daha amatör işi daha basit çizimler :)

İşveren&DeveDabanı:

GerginCücük:
"Ömür umuttan önce bitmeli." [Talip Dalkılıç]

alquirel

@gogobeko, çalışmalarınızı "sudo tasarım ekibi çalışmalarını sizlerle paylaşıyor!" başlığında paylaşmışsınız, ancak takdir edersiniz ki siz "tasarım ekibimiz"in bir üyesi olmadığınız için bu pek de uygun bir hareket olmamış.

Konunuzu böldüm. İlk iletinizin başlığını istediğiniz bir şekilde değiştirebilirsiniz.

sabian

AAmatör ama başarılı çizimler bence. Çizimleri hangi programla yaptınız? MyPaint mi?
"Özgür yazılım ile özel mülk yazılım arasındaki fark sosyal, etik ve siyasidir" Richard Stallman

Debian Sosyal Sözleşme
http://www.debian.org/social_contract.1.0.tr.html  saimbalkaya.blogspot.com guvercincurnatasi.wordpress.com

KemalALKIN

Adil kullanım kotası ile ilgili bir çizim bekliyorum şahsen sizden :). Bütün orta yükseklikteki fiyattaki sözde limitsiz/sınırsız internetlere eklenen bir hız alanı olarakta geçen bir illet :D. Vodafone 250 mb hehe. Turkcell kotalı vınn Amerikadan hızlımış olsa ne yazar ikiside yalan :D. Adamlar 4G LTE ve kotasız ucuz oh kek :D.

Bekliyorum bu konu ile ilgili lütfen istek olarak algılayın hehe emir değil :)...
www.tckemal.ist

gogobeko

Alıntı yapılan: sabian - 06 Haziran 2012 - 15:27:37
AAmatör ama başarılı çizimler bence. Çizimleri hangi programla yaptınız? MyPaint mi?

Teşekkürler sabian. Gimp ile çiziyorum.

Alıntı yapılan: KemalALKIN - 06 Haziran 2012 - 17:40:32
Adil kullanım kotası ile ilgili bir çizim bekliyorum şahsen sizden :). Bütün orta yükseklikteki fiyattaki sözde limitsiz/sınırsız internetlere eklenen bir hız alanı olarakta geçen bir illet :D. Vodafone 250 mb hehe. Turkcell kotalı vınn Amerikadan hızlımış olsa ne yazar ikiside yalan :D. Adamlar 4G LTE ve kotasız ucuz oh kek :D.

Bekliyorum bu konu ile ilgili lütfen istek olarak algılayın hehe emir değil :)...
Estağfirullah.Düşüneyim biraz belki olabilir.

KemalALKIN

Alıntı yapılan: gogobeko - 07 Haziran 2012 - 07:37:35
Alıntı yapılan: sabian - 06 Haziran 2012 - 15:27:37

Teşekkürler sabian. Gimp ile çiziyorum.

Alıntı yapılan: KemalALKIN - 06 Haziran 2012 - 17:40:32

Estağfirullah.Düşüneyim biraz belki olabilir.

Olur olur bal gibi olur hehe.
www.tckemal.ist

gogobeko

Seni mi kıracam buyur   :P

raspacı

Tebrikler @gogobeko; bunlar gimple apılmış deseler inanmazdım, suluboya gibi duruyor. Bu konulardan pek anlamasam da ilgimi çekti, nasıl bu etkiyi veriyorsun, fırça tipinden mi yoksa sonradan efekt mi uyguluyorsun? Ve bu konuda bir de ders hazırlasan gençlere çok faydalı olur. İstek ama emir değil :)
nereye gidersen git kendini de götürürsün.

matisse

@gogobeko, çalışmalarınız çok hoşuma gitti, her ne kadar amatör olsa da farklı bir çizginiz var.Sanırım çalışmalarınızı kağıda eskiz niteliğinde karalayıp, daha sonra gimpte renklendiriyorsunuz. :d
Ellerinize sağlık.
Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, anlamazsın.
Uçar gider, koşsan da tutamazsın...

sudusleri

@gogobeko, çizim için tablet kullanıyor musunuz acaba? Yoksa fare ile mi boyama/çizme yapıyorsunuz?
Düşten yumak oldun... alıp gittin günahları...

KemalALKIN

www.tckemal.ist

gogobeko

Teşekkür ederim arkadaşlar.Çizim padi kullanmıyorum kağıda da dökmüyorum direkt gimp fırçası ile bodozlama çizime başlıyorum :).Amatör oluyor ama can sıkıntısı işte :) Beğendiğinize sevindim.Görsel ders için henüz yeterince amatörüm bence :) Ama eminim daha iyi çizen arkadaşlar da vardır.Onlar çekerse bende isterim.

Bu arada istek çizim varsa karalamaya çalışırım.

KemalALKIN

Alıntı yapılan: gogobeko - 07 Haziran 2012 - 22:40:10
Teşekkür ederim arkadaşlar.Çizim padi kullanmıyorum kağıda da dökmüyorum direkt gimp fırçası ile bodozlama çizime başlıyorum :).Amatör oluyor ama can sıkıntısı işte :) Beğendiğinize sevindim.Görsel ders için henüz yeterince amatörüm bence :) Ama eminim daha iyi çizen arkadaşlar da vardır.Onlar çekerse bende isterim.

Bu arada istek çizim varsa karalamaya çalışırım.

Benden başka istek ileten yok hehe.

Hadi birde Ubuntu Türkiye için yap hehe. Rica etsek eheh. Belki amatör ama müthiş derler hehe. Ben hiç amatör demek istemem fare ile bu güzel çizimler hehe :D.
www.tckemal.ist

eribol

Özgür yazılımı andırması gerekmiyorsa ve biraz da garip gelmiyorsa "Aynada kendini Melek gören Şeytan" çizimini yapabilir misiniz diye sorardım. Tüh sormuş oldum hehe, hehehe, hehehe.

querme

dergide karikatür yayınlanabilir aslında buradan yetkililere sesleniyorum =)
tebrikler bu arada

gogobeko

Alıntı yapılan: eribol - 07 Haziran 2012 - 23:30:01
Özgür yazılımı andırması gerekmiyorsa ve biraz da garip gelmiyorsa "Aynada kendini Melek gören Şeytan" çizimini yapabilir misiniz diye sorardım. Tüh sormuş oldum hehe, hehehe, hehehe.

@eribol harika bir fikir bence.Bunu deneyeceğim.

@KemalALKIN ubuntu türkiye için samut bir fikir verebilirsen bide seni daha fazla güldürecekse denerim :)

ersinkandemir

Ellerinize sağlık, tarzınız çok başarılı heheh.
Where there's a shell, there's a way.

rutku

Çok güzel çalışmalarınız var elinize sağlık. Gimp ile olması ayrı bir başarı zaten.
Hayallerini kodla ...

uKiriş
Mezgeldek

gogobeko

Teşekkürler Arkadaşlar.Bunlar da yeni daha dumanı üstünde. :)

AKSAKALLI DEDE

MANDA EMRAH

KemalALKIN

Alıntı yapılan: gogobeko - 07 Haziran 2012 - 23:53:32

@eribol harika bir fikir bence.Bunu deneyeceğim.

@KemalALKIN ubuntu türkiye için samut bir fikir verebilirsen bide seni daha fazla güldürecekse denerim :)

Valla bilemiyorum oda senin yaratıcılığına bağlı hehe :D.
www.tckemal.ist

gogobeko

Buyur kardeşim.

Moral Aynası

eribol

Teşekkür etmeyi unutmuşum, iyi mi :) Çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.

Felâsife

Güzel çalışmalar tebrik ederim :)
Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

KemalALKIN

Gimp tatile mi girdi gogobeko :D . Lütfen tatilde değilsen yeni projelerini paylaş, şahsen seviyorum :D.
www.tckemal.ist

matisse

Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, anlamazsın.
Uçar gider, koşsan da tutamazsın...