Bonobo Hatası

Başlatan davuthan, 14 Eylül 2008 - 02:01:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

davuthan

Arkadaşlar daha önceki lamp kurulum denemem başarısızlıkla sonuçlandığından apache2 yi kaldırmak istedim ve kaldırırkende şu komutu kullandım.
sudo aptitude remove apache2 apache2-mpm-prefork apache2-utils apache2.2-common libapache2-mod-php5 libapr1 libaprutil1 libdbd-mysql-perl libdbi-perl libmysqlclient15off     
libnet-daemon-perl libplrpc-perl libpq5 mysql-client-5.0 mysql-common mysql-server mysql-server-5.0 php5-common php5-mysql

Bu komuttan sonra bir gui çıktı karşıma. Orada da bazı bağımlılıkları kaldıracağını soruyordu. G tuşuna basıp kaldırma işlemi tamamlandı ancak daha sonra sudo nautilus komutunu verdiğimde beklenmeyen bir hata yüzünden nauitlus açılamadı diye bir hata veriyor. Hatanın ayrıntılarında ise aynen şu yazıyor;
Dosya yönetici görüntüsü sunucusuna kaydolunmaya çalışırken oluşan bir Bonobo hatası yüzünden Nautilus şu anda kullanılamıyor

Neticede nautilus çalışmıyor. Bonobo hatasını forumda aradım ama herhangi bir konu ya da yanıt bulamadım. Durumun ne olduğu ve bu durumu nasıl düzelteceğim hakkında fikirleri olan var mı?
www.davuthanyaman.com ~ Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol

atomkarinca

cat /var/log/dpkg.log
Ne döndürüyor?

davuthan

Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi sorun ama ilginç yani açılışta düzenleniyor mu dosyalar böyle? Eğer öyleyse harika bir şey güvenilirlik bakımından :)
www.davuthanyaman.com ~ Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol