Ubuntu 12.04 Unity Görünüşünü 11.10 'daki gibi nasıl yaparım?

Başlatan halukunal, 26 Mayıs 2012 - 23:39:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halukunal

Merhaba arkadaşlar,

Unity Menüsü ( Seçke Anasayfası ) 'nün 12.04 deki görünümünü nasıl 11.10 daki görünümüne getirebilirim?

Olmasını istediğim görüntü;

Sadece ilk sekme buna benzese yeter, diğer sekmeler önemli değil.

Bunu nasıl yapabilirim?

hasanyılmaz

Ubuntu Tweak yükledikten sonra şu ayarı yapmanız yeterli:

İnce Ayarlar >> Unity >> Hızlı (Ana) Seçke boyutu >> (Masaüstü)

amon-ra

Sanırım boyutu değil de büyük başlatıcıları sormuş arkadaş. Onlar unityden kaldırıldı depo ile eklenirse eklenir. Böyle bir depo da şimdilik yok sanırım.

halukunal

Alıntı yapılan: amon-ra - 27 Mayıs 2012 - 13:30:42
Sanırım boyutu değil de büyük başlatıcıları sormuş arkadaş. Onlar unityden kaldırıldı depo ile eklenirse eklenir. Böyle bir depo da şimdilik yok sanırım.

Evet o büyük internet, mail e-posta, müzik ve fotoğraflar için öntanımlı programların simgelerinden bahsetmiştim.

Benim amacım, seçtiğim 3-4 programı  büyükçe biyerde görmek, bunu nasıl yapabilirim?

amon-ra

Alıntı yapılan: halukunal - 27 Mayıs 2012 - 13:56:26

Evet o büyük internet mail müzik ve fotoğraflar için öntanımlı programların simgeerinden bahsetmiştim.

Benim amacım, seçtiğim 3-4 programı  büyükçe biyerde görmek, bunu nasıl yapabilirim?

İstediğiniz programları başlatıcıya sabitlemek de aynı işi görür bence.Her zaman göz önünde tutmaksa maksat öyle yapın derim. Yoksa bildiğim başka bir yol yok şimdilik.

halukunal

Alıntı yapılan: amon-ra - 27 Mayıs 2012 - 14:05:36
Alıntı yapılan: halukunal - 27 Mayıs 2012 - 13:56:26

Evet o büyük internet mail müzik ve fotoğraflar için öntanımlı programların simgeerinden bahsetmiştim.

İstediğiniz programları başlatıcıya sabitlemek de aynı işi görür bence.Her zaman göz önünde tutmaksa maksat öyle yapın derim. Yoksa bildiğim başka bir yol yok şimdilik.

Cevabınız için teşekkürler, dock uygulamaları varmış onları deneyeceğim.