Gönderen Konu: kaffeine dvb-s sorunu  (Okunma sayısı 3003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« : »
kaffeine ile sorunum hala çözülmüş değil. bilgisayarı kapatıp açtım ve yine görüntüler gitti kaffeine programını kaldırdım, .kde den de uzantıları kaldırdım  tekrar yükleme yaptım ama nafile bir türlü kanal bulamıyor lütfen yardım edin. bir türlü çalıştıramadım daha önce konu açtım çözüldü ibaresi konmuş ama tekrar bozuldu.

« Yanıtla #1 : »
@unsur, eski konudaki önerileri denediniz mi?

« Yanıtla #2 : »
evet denedim ama olmadı ne yaptımsa kanalları bulamıyorum kartım tanıyorda sabah izliyordum bilgisayarı kapatıp açınca çalışmadı bir daha

« Yanıtla #3 : »
@unsur, Menü>Ayarlar(Tercihler)>Motor(Engine) kısmından Kaffeine-Xine seçili mi?
Kod: [Seç]
ls -la /dev | grep adapter* ne diyor?

« Yanıtla #4 : »
oraya nasıl  gireceğimi bilmiyorum
Menü>Ayarlar(Tercihler)>Motor(Engine) 12.04 kullanıyorum ancak bu söylediklerini bulamadım. nasıl gireceğim

« Yanıtla #5 : »
@unsur, Kaffein'in menüsüdür bahsettiğim:)

« Yanıtla #6 : »
maalesef yine bulamadım 12.04 te ingilizce kaffeine çat pat biliyorum ingilizce ama bir türlü yapamadım

« Yanıtla #7 : »
@unsur, Menü>Settings>Engine

« Yanıtla #8 : »
yok yine görünmüyor ama kanallar geldi kendi kendine hiç bir şey anlamadım. dediğin menüyü de bulamadım. setting sekmesinde engine yok maalesef

« Yanıtla #9 : »
"Settings" altında yok mu? Kanallar geldiyse güzel:)

« Yanıtla #10 : »
malesef yok kanallar geldi kendi kendine nasıl  oldu anlayamadım :)

« Yanıtla #11 : »
Olabilir. Kullandığım bir uygulama değil, kend sitesine bakıp söylemiştim. Oradaki anlatım eskidir belki.

Konumuz açık kalsın, bir sorun olursa devam ederiz burdan.