Python Muhasebe

Başlatan senatro, 09 Mayıs 2012 - 16:22:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

senatro

merhaba arkadaslar python ile tekir dengi bir muhasebe programi yapilir mi yapilirsa ne kadar surer ve ne islevde olur.

burk

Alıntı yapılan: senatro - 09 Mayıs 2012 - 16:22:46
merhaba arkadaslar python ile tekir dengi bir muhasebe programi yapilir mi yapilirsa ne kadar surer ve ne islevde olur.
Böyle bir soruyu sorduğunuza göre sizin için yapılamaz veya çok sürer. :)

senatro

Alıntı yapılan: burk - 09 Mayıs 2012 - 17:47:37
Böyle bir soruyu sorduğunuza göre sizin için yapılamaz veya çok sürer. :)

saol ya arkaadaşım yolun başında olan bir insana verilebilecek en güzel cevaptı çok motive edici bir cevap oldu tekrar teşşekürler.

krwlng

Python ile her şey yazılır, ne kadar süreceği ve ne tür işlevler barındıracağı senin hayal gücüne kalmış. Soru şekil itibari ile çok zayıf olduğu için burk benim içimden geçenleri yazmış bir nevi, yanlış anlama, insanlar akşama kadar burada öyle şeylerle uğraşıyorlar ki bu soruyu bu şekilde görünce, ilk olarak daha iyi bir cevap düşünemiyorum ben.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

senatro

Alıntı yapılan: krwlng - 09 Mayıs 2012 - 19:20:25
Python ile her şey yazılır, ne kadar süreceği ve ne tür işlevler barındıracağı senin hayal gücüne kalmış. Soru şekil itibari ile çok zayıf olduğu için burk benim içimden geçenleri yazmış bir nevi, yanlış anlama, insanlar akşama kadar burada öyle şeylerle uğraşıyorlar ki bu soruyu bu şekilde görünce, ilk olarak daha iyi bir cevap düşünemiyorum ben.
anladım yardımlarınız için teşşekkürler

burk

saol ya arkaadaşım yolun başında olan bir insana verilebilecek en güzel cevaptı çok motive edici bir cevap oldu tekrar teşşekürler.
@senatro zaten yolun başında olduğunuz için ben o cevabı vermiştim. Amacım heves kırmak, umutsuzluğa sebep olmak değildi, durumu ortaya koyan ve sorunuza cevap olabilecek bir yanıt vermek istemiştim. Bunun dışında gerek internette gerekse forumumuzda Python için başlangıç konuları mevcut, ondan sonrası sizin kendinizi ne kadar geliştiridiğiniz ve @krwlng'in dediği gibi hayal gücünüzle alakalı. Sorunuza yanıt bulduğunuza inanıyorsanız;
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=31789.0