Ubuntu software Center hesabı açamıyorum?

Başlatan spider909, 05 Mayıs 2012 - 10:27:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

spider909

Arkadaşlar ben kendime ubuntu software center hesabı açmak istiyorum ama güvenlik kodu gözükmüyor, sürekli dönüyor öylece yenile diyorum yine aynen dönüyor ama resim falan yok. Aynı şey ubuntu One hesabı açarkende oldu mecbur gidip internet sitesinden açtımm Ubuntu one hesabını(gerçi onda da giriş yapamıyorum. http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=33543.0 ) bu kodların gözükmesi için ne yapmam gerek, bunları nasıl görebilirim?

I don't want to believe. I want to know. -Carl Sagan

heartsmagic

Bu sorun muhtemelen Ubuntu One ile yaşadığımız sorunla aynı tabanda. Eğer oradan bir çözüm çıkarsa bu uygulama için de bir iletişim kurulması gerekecek sanırım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

spider909

Alıntı yapılan: heartsmagic - 05 Mayıs 2012 - 11:07:26
Bu sorun muhtemelen Ubuntu One ile yaşadığımız sorunla aynı tabanda. Eğer oradan bir çözüm çıkarsa bu uygulama için de bir iletişim kurulması gerekecek sanırım.
işte ona bir çözüm bulsak çok güzel olacak ya :/

heartsmagic

Ne yazık ki çözüm bizim tarafımızdan gelmeyecek, geliştiricileri beklemek durumundayız. Tabi, uzman derecede kodlama yapabilen birisi çıkar da Ubuntu One sorununu çözerse aramızda o zaman başka :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

spider909

peki bekliyoruz o zaman  :D sorun çözülürse ben buraya yazarım herkesin haberi olsun arada deniyorum  :D