Film oynatıcıda görüntü bölünüyor

Başlatan senkul, 03 Mayıs 2012 - 07:06:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

senkul

Merhabâ ;

İki gün öncesine kadar normaldi * her şey. Bu gün ise film oynatıcıda herhangi bir videoyu oynattığımızda görüntü yanyana üç bölüme ayrılmış (sıralı değil, karışık şekilde) olarak oynuyor. Aralarda ve tüm görüntü çevresinde de yeşil kıpırtılı çizgiler. Güvenlik güncelleştirmeleri dışında değişiklik yaptığımı hatırlamıyorum iki gündür. Becerebilirsem ekran görüntüsü aşağıda Sürüm 11.10 (bu bir masaüstü ve netbookta geçmiş olsak da bunda daha 12.04'e geçmedik.).

Çoktuhaf, ekranda film oynarken ekran görüntüsü alıp, arkada film oynarken öndeki pencerede kaydettiğim görüntüye bakarken görüntü (ekran görüntüsü) hareketli ve o bahsettiğimiz bölünme dahil film oynuyor. Arkadaki film oynatıcıyı simge durumuna küççültünce de ekran görüntüsünde film oynatıcı siyah ekran... :)) Yani arızanın resmini çekemiyoruz.

Hepsi bir yana temel sorun başta anlattığımız. Film oynatıcıyı kaldırıp kurmak çözmüyor.

Selâmetle.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
İyi insan olabilmek için ne yapmalı ? Dahası iyi insan nedir ? Kim düşünür ki bunu...

zeitgeist

Farklı medya oynatıcılarda da aynı sorunu yaşıyor musun?
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

senkul

Xine kurdum aynı mesele onda da vardı. Ayrıca bir video için değil bir kaç videoda aynı arıza olmuştu. Dediğim gibi film oynatıcıyı da eklentileriyle kaldırıp kurmuştum. İnternet bağlantı sorunları yüzünden bir kaç def'a yeniden de başlatmıştım ama aynıydı. Bu sabah kapadım, şimdi gece açtım bilgisayarı mesele hallolmuş. Arıza yok :) İlginize teşekkürler. İnşallah tekrarlamaz.
İyi insan olabilmek için ne yapmalı ? Dahası iyi insan nedir ? Kim düşünür ki bunu...

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.