[Çözüldü] Phpmyadmin de mevcut veritabanının içinde iken içeri aktar işlemi yapılamıyor

Başlatan hasan4983, 01 Mayıs 2012 - 00:57:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasan4983

Değerli arkadaşlar ubuntuyu 10.04 ile birlikte kullanmaya başladım ve o günden bugüne kadar bütün karşılaştığım problemlerle ilgili bu forumdan öyle yada böyle bir şekilde sorunumun çözümüne ulaştım. Fakat şuan tuhaf bir sorunum var.  12.04 sistemi sıfırdan kurdum. sistemin üzerine xampp ı kurdum ve localhost/phpmyadmin e girdiğimde içi boş olan veritabanına, yedek dosyasından içeri aktar işlemi yaparak eski veri tabanımı tekrar oluşturmak istiyorum. Fakat içeri aktar butonuna bastığımda ekrandabu işlemi yapacağım kısımlar bulunmuyor ve boş bi ekranla karşılaşıyorum. Bu konuda isterseniz resimde yükleyebilirim. Benim tahminim kullanıcı yetkimle alakalı bişey olabilir diye düşünüyorum ama ayarları nasıl yapacağımı hatırlayamadım. Gecenin bu saatinde yardım edecek kimse var mıdır bilmiyorum ama bi müddet daha cevap için bekleyebilirim. Yoksa da canınız sağolsun, yarın sabah bakıcaz artık.   

alquirel

hasan4983

heartsmagic

Kullanıcı için bu konuda bir şeye gerek yok bence. Kurulum yapılırken mysql için oluşturduğun parola ile girebiliyorsan Phpmyadmin'e devam edebilmen gerekir diye düşünüyorum. Gerçi olay Xampp olunca ne yazık ki işler değişebiliyor. Ben bu yüzden normal Lampp tercih ediyorum.

Şöyle bir baktım Lampp ile de olduğu vakiymiş bu durumun. Şu dosyanın izinleri kime ait:
ls -l /etc/phpmyadmin/config-db.php

Birisi de tarayıcı ön belleğinden falan bahsetmiş.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hasan4983

heartsmagic

Ben de iletimi güncellemiştim ama sorun sanırım Lampp'a geçerek doğrudan çözüldü değil mi? :) Eğer öyleyse konuyu etiketlemede kapatalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hasan4983

şimdi şöyle bişey oldu aslında. sistemi tekrar baştan kurdum.  xampp kurulumunu tekrar yaptım. ama bu kurulumu yaparken root yetkileri ile yaptım. phpmyadmin de bi sıkıntı olmadı bu sefer. sorun yok yani. :)) xampp den de vazgeçemedim yani.