12.04 giriş anahtarı

Başlatan volkanmet86, 28 Nisan 2012 - 08:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkanmet86

arkadaşlar garip bir şekilde bilgisayarı ilk açtığımda kablosuz ağlara bağlanmakta zorluk çekiyorum. 4-5 denemeden sonra anca bağlanıyorum. bağlandıktan sonra sayfayı açmadan başka bir ağa bağlanmak istediğimde yine 4-5 kere denemem gerekiyor. işin garip tarafı bir internet sayfasını açınca kayıtlı şifreleri görmek için giriş anahtarı isteyince ve ben şifreyi girince istediğim ağa anında bağlanıyorum.

şimdi sormak istiyorum bu giriş anahtarını internete bağlanmadan nasıl girebilirim? bilgisayarı açınca o anahtarı girip nete kolay bağlanmak istiyorum. malum bi ağa bağlanmak için 5 dkk uğraşmak vakit kaybı.

heartsmagic

Hangi Ubuntu sürümünü kullanıyorsun?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

volkanmet86

volkanmet86

arkadaşlar şimdi fark ettim girişi anahtarını girdiğim zaman da problem devam ediyor.

kısaca, ağları görüyorum bağlanmak için tıkladığımda bir türlü bağlanamıyorum. wireless simgesi dönüp duruyor ama bağlanamıyor. sonunda bağlantı tamamen kopuyor. yeniden bağlanmaya çalışıyor falan filan
Kablosuz ağ wireless kartım RT3090

heartsmagic

Sorun hâlâ devam ediyor mu?

ata

pc açılıyor ilk ekranda şifreyi yazıyorum ve masa üstüne düşüyor .daha sonra  giriş anaktarınızı açmak için parolayı girin . fakat hiçbir şifreyi kabul etmıyor .
bilgisayara giriş yapmak için kullandığınız şifre artık giriş anaktarınızla  uyuşmuyor . diye sürekli hata alıyorum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Mart 2015 - 16:04:41

Uygulamalar-Donatılar-Parolalar ve Şifreleleme Anahtarları. çözüm olarak verilmiş  donatılar dıye birşey bulamıyorum
Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir.

heartsmagic

Parolalar ve Anahtarlar uygulamasını aratabilirsin.