[Arşiv][Çözüldü]Kablosuz Ağ'a bağlanma sorunu (8.10 Intrepid Ibex Aplha 5)

Başlatan ihtiyar said, 10 Eylül 2008 - 18:59:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihtiyar said

Evet, nihayet kablosuz ağıma bağlandım :) Nasıl mı yaptım? Çok şey yaptım ama netice vermediğini tahmin ediyorum. Tek geçerli olan güncellemelerdi sanırım.

tanzer'in yardımıyla farklı bir yoldan bağlanmayı da denedim -Network Manager'ı kaldırıp, direk bağlanmak gibi bir bir şeydi :)-, ama sonuç yine olumsuzdu. Tüm komutları geri aldım. "purge" komutu ile ile Network Manager'i kaldırmıştım. "purge"yi silip, yerine install yazarak tekrar yükledim. Bilgisayar açıldığında en azından simgeyi görebiliyordum panelde :) Simgenin üzerine sol tıkladım. En üstte Auto Ethernet vardı ve yanında bit tik işareti. O menüdeki VPN Bağlantıları>VPN Yapılandır'a tıkladım. Wired sekmesinde Auto Ethernet yazısını seçip, yandaki Sil butonuna tıkladım ve böylece simgemin bir daha kaybolmasını engelledim :) İnternetim saat 02'de otomatik kesildiğinden dolayı haritsu'nun söylediklerini dene(ye)medim. Network Manager'i tekrar yükleme sebebim; en azından kablolu olarak bağlanabilmekti. Ama sadece kablolu değil kablosuz da bağlanabilir hale gelmiştim. :) Bunu neye boçluyum diye sorarsanız, güncelleştirmelere diyebilirim. Lakin bu konuda bana yardımcı olmaya çalışan herkese de teşekkür ederim.

Eren

8.10 Intrepid Ibex Aplha 5 benim dizüstünde yedek sistem olarak duruyor. Her güncellemeden sonra bazı ayarlar sapıtıyor ve ince ayar istiyor. Beta olmadan kullanmayın derim.

heartsmagic

Alfa sürümlerde böyle sorunlar olağan denilebilir. Eğer altından kalkılamıyorsa bir iki gün güncellemeleri beklemek en makul şey. Konuyu kapatayım o zaman, geçmiş olsun.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.