Macro Mouse Kurulumu ile ilgili

Başlatan Supcan, 11 Nisan 2012 - 11:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Supcan

LOGITECH G300 GAMING MOUSE  Ubuntu kullanımında sorun yasamaktayım w7 ıcın almıstım ama ubuntuda bunu kullanamıyorum bılgısı olan varmı ?

heartsmagic

Kullanamıyorum derken mesele nesi çalışmıyor?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Supcan

Hocam şöyle anlatım Macro Mouse'yi W7 de Standart kullanıyorum ama sol tuşa 1 kere tıklayınca w7 de goren gorevı linux da gormuyor en basıtı sol tuşa tıklayınca sayfayı sol ust koseden alıp asa kadar otomatık secıyo falan sağ tusa tıklayınca betik kısmı falan acılmıyor rast gele sacma bı sayfa gelıyo vs.yanı w7 dekı yazılımı buna uygulama ıhtımalım yok dımı sıtesınd ebaktım linux ıstelım sıstemıne ait bi setup u yok mouse 'nin yanı w7 setup unu linux a cevırme sansımız varmıdır ?

zeitgeist

Tamam Türkçeyi kötü kullanıyoruz bazen ama bu kadarına da pes diyorum. Bunun adı Türkçeyi kötü kullanma değil artık, başka bir şey!
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

Supcan

Tamam hocam konuyu kapatın sormadım farz ediyorum adab'ı terbiye icinde sayfa mod 'undan konunun kilitlenmesini istiyorum . Bu arada bilgisi olmayan birinin salça olması dedikleri bu olsa gerek.

bytan

"Adab'ı terbiye" içinde seni dışarı alalım.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST