Gtp-USB Summer 2005 pic programlayıcı sorunu

Başlatan desperado_43, 05 Nisan 2012 - 12:38:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

desperado_43

Merhaba arkadaşlar forumda araştırdım ama beni tatmin eden bir cevap bulamadım , Elimdeki hex dosyayı ubuntu üzerinden pic'e atmak istiyorum . Forum da genelde programlama compiler tarzı programlardan bahsedilmiş. Benim istediğim fiziksel olarak pic'e hex dosyamı atmak . Böyle bir program var mı. Picprog kurdum ama bununda görsel arayüzü yok. Yardımlarınız için teşekkürler..

desperado_43

Merhabalar arkdaşlar elimde GTP-USB pic programlayıcı var  . Normalde xp üzerinde WinPic800 ile bağlanıp programlayabiliyorum. Şu an bilgisayarımda ubuntu yüklü . Ben ubuntu üzerinden PIC 'lerimi bu cihaz ile programlayabilir miyim ??

desperado_43

evet forumdaki paylaştığın linklere bakmıştım.  Elimde GTP-usb 2005 summer pic programmer var . Bu cihaz için Linux üzerinde programlarımı atabilir miyim ??

cagriemer

Konuyu zaten baska bir baslikta dile getirdiniz. Ikinci bir basligi acmaniza gerek yok. Buradaki iletileri o baslik altina tasiyacagim.

desperado_43

hckr benimde elimde GTP-USB summer isimli programlayıcı var . WinPic800 diye bir loader programım var XP için . Ubuntuda bu programlayıcıyı çalıştırabilir miyim

hckr

Alıntı yapılan: desperado_43 - 06 Nisan 2012 - 10:53:49
hckr benimde elimde GTP-USB summer isimli programlayıcı var . WinPic800 diye bir loader programım var XP için . Ubuntuda bu programlayıcıyı çalıştırabilir miyim
Brenner programlayıcıların internette linux sürücüleri ve grafik arayüzleri mevcut.
Senin programlayıcını kullanmadığım için bilmiyorum ancak wine ile belki win sürücüsünü çalıştırabilir ya da (varsa) linux sürücüsünü kurabilirsin.
http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=7000 Bu adresteki bilgilere göre sanırımmm wine ile platinum seviyesinde kullanılabiliyormuş.

Kolay Gelsin

if

@desperado_43, istediğinizi yapabildiniz mi?