Archlinux uzantısı olmayan Regnum Online Setup kurulumu ?

Başlatan iceboy, 05 Nisan 2012 - 00:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iceboy

http://aur.archlinux.org/packages.php?ID=30621 Linkteki dosyayı indirdim arkadaşlar.

Sitede yükleme ile ilgili herhangi birşey göremedim ayrıca uzantısı olmadığı için araştırma da yapamıyorum.Sadece dosyanın adı var ve simgesi bir çark işareti.

Bunu nasıl yükleyebilirim ?
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

iceboy

Gece 01:00 da başladığım oyunu kurma mücadelesi 04:12 de zaferle sonuçlandı.Binbir çeşit kaynak okudum + tavsiye aldım :D

Oyunu kurduktan sonra launcher'i açtım ve giriş yaptım.(Kullanıcı adımı ve şifremi yazdım,login dedim)

Altta resimde gördüğünüz hatayı verdi.Directx kurulu değil diyor evet kurulu değil ama ben wine yada playonlinux ile kurmadım ki bildiğiniz aurdan çekip derleyip kurdum ?

Eğer illa kurmak gerekiyor ise,linux (arch) a nasıl directx kurulur ?

[eklenti yönetici tarafından silindi]
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

DoGuKaN

İlginç bir sorun. Ekran kartınızın modeli nedir? Sürücüleri kurulu mu? Ayrıca kendi sitesinden indirip kurmayı denediniz mi?

Rbbt

Resimde directx kurulu değil demiyor sadece, 3 farklı olasılıktan bahsediyor. Bunlardan directx'i en baştan eleyip diğer ikisine odaklanmak gerekiyor.

1. Ekran kartın eski olabilir.
2. Ekran kartın için güncel driver kullanmıyor olabilirsin.

AUR'da yeni bir link verilmiş oradan indirip kurmayı dene.
What happens when I become main source of a pain!!!

iceboy

Alıntı yapılan: Rbbt - 05 Nisan 2012 - 09:38:40
Resimde directx kurulu değil demiyor sadece, 3 farklı olasılıktan bahsediyor. Bunlardan directx'i en baştan eleyip diğer ikisine odaklanmak gerekiyor.

1. Ekran kartın eski olabilir.
2. Ekran kartın için güncel driver kullanmıyor olabilirsin.

AUR'da yeni bir link verilmiş oradan indirip kurmayı dene.

Link aurdaki en yeni link.Ekran kartim İntel gma 4500MHD

Driverim en son sürüm..