The Tenet (Kısa Film)

Başlatan querme, 04 Nisan 2012 - 17:49:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

querme

iceboy

Çevre ile etkileşim o kadar az olmuş ki vermek istediğiniz mesaj yapayalnız kalmış gibi.Sadece birinin getirip kağıt bırakması,yolda gelip çarptıktan sonra sadece iyi giyimli olandan özür dilemesi...

Yaptığınız bu işe saygım sonsuz,herşey böyle başlar zaten :) Yalnız diyalogların kullanılmadığı bu tür projelerde en önemli unsur çevre ile etkileşimdir.Burada yeteri kadar göremedim ben,sanki mesajı insanlar zor anlayabilsin dercesine saklamak gibi olmuş...

Bu benim görüşüm/eleştirimdir.Saygılar ve emeğinize tekrar teşekkürler.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

querme

çok teşekkür ederim @iceboy

evet eleştirilerinize bende katılıyorum. kardeşim lise-3 ve ilk denemesi. onun düşüncesinden dışarı çıkmak istemedik. sonuçta onun projesi diye anılsın istedik. o da birçok şeyi veremediğini düşünüyor. bundan sonrakilerde daha tecrübeli bakabiliriz. ve eleştirileriniz yön verecektir muhakkak.