Kablosuz bağlantı kurulamıyor

Başlatan mustafaergin123, 18 Mart 2012 - 20:13:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustafaergin123

arkadaşlar ilk defa ubuntu kullanıyorum. wifi sorununu çözemedim. komutla deniyorum parola istiyor fakat, komut satırında parola girdiğimde klavye işlemiyor. yardımcı olursanız sevinirim.

if

@mustafaergin123, komut satırına girdiğiniz şifre görünmez. Sorununuz nedir? Nereden faydalanarak çözmeye çalışıyorsunuz?

mustafaergin123

wifiyi açıp kapatabiliyorum, bağlantıları görebiliyorum. fakat bir wifi adresine bağlanacağım zman parolayı girmeme rağmen bağlanıyor diyerek bağlantıyı kuramıyor. bu konu ile ilgili ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? forumlarda komutlarla çözüm sunuluyor fakat hiç bilmeyen biri için bu komutları nereye yazacagı da büyük sorun oluyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.

if

@mustafaergin123, elbette yardımcı olurum fakat sizin de bana yardımcı olmaznı gerek. Forumlarda komutlarla çözüm sunuluyor dediğinize göre takip ettiğiniz bir yer var. Orası neresi?

CTRL+ALT+T tuşlarına basarak uçbirimi açınız ve http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=28764.0 bağlantısında istenen komutları yazıp onaylayınız. Sizden şifre isterse şifrenizi yazınız. Şifre görünmediği için yazılmıyor zannetmeyin, siz yazın. Her komutun bir çıktısı olacak, o çıktıları buraya geçiniz.

mustafaergin123

kusura bakmayın sorun wifi modemdeymiş, benm android telefonun wifi modemini etkinleştirdim ve baglantı da hiç bir sorun yaşamadım. ilginizden dolayı cok teşekkür ediyorum. samsung n150 netbooka kurdum ubuntuyu tavsiye edeceginiz birşeyler var mı? ubuntu ve linuxu ögrenmek istyrm. teşekkürler...

heartsmagic

Forumda gezinip işleyişi biraz öğrenebilirsin. Sorunun çözüldüğü ve çözüm adına bir şey yapılması gerekmediği için başlığımızı etiketlemeden kapatalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.