[Çözüldü] unity de compizden sonra problem

Başlatan alkan, 12 Mart 2012 - 12:34:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alkan

dün aksam compiz fusion ın extra pluginlerini yukledim. compiz ayar yöneticisinden değişik ayarları kurcalarken unity kapantı şimdi başlatıcı ve unity üst paneli çıkmıyor. daha eski görünümlü * bir şey çıkıyor. print screen ile ekran görüntüsü dahi alamıyorum. ctrl alt t ile terminal açılmıyor. masaüstüne terminal başlatıcısı oluşturdum ancak o da açamıyor terminali. ne yapabilirim.. ubuntu 2d ile sorunsuz acılabiliyor. oradan compizi ön tanımlı ayarlarına döndür falan dedim. extra pluginleri kaldırdım ancak * bir şey değişmedi. nasıl geri getirebilirim unity yi?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 12 Mart 2012 - 12:50:42

masaüstünde ccsm diye bir başlatıcı oluşturdum ve ordan eskiye döndürdüm :s nedense çaresiz kaldıgımı düşündügüm anda bir yol buluyorum ubuntuda.. gereksiz bir konu oldu :(

burk

@alkan gereksiz bir konu değil zira içinde çözüm önerisi bile var. :) Bundan sonra çözülen başlıklarınız için [Çözüldü] ibaresi ekleyin, bu seferlik ben ekleyip kapatıyorum.